Maximum of stars.. ate very well... everything spectacular but the rib of Cinta something unique.. a lunch worthy of 10.. I wanted to go back for dinner the same day
Daniele “Rocci” Rocchi
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15 Giugno 2025
10,0
We stayed in a nearby village and ended up here after a tip from our hostess and we are so glad she recommended it to us! Pleasant atmosphere, friendly service and delicious food! From starter to dessert, everything was beautifully presented and super tasty! Also our compliments for the delicious homemade bread. We immediately reserved a table for the evening after: highly recommended!
Maud Dieryck
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03 Giugno 2025
10,0
So delicious! Regional dishes prepared to perfection, friendly service, what more could you want! Highly recommended!
Daniele Wampach
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26 Maggio 2025
10,0
Excellent food, with an exquisite tagliata that I hadn't tasted for a long time!
We came on a rainy day and with a birthday of 20 people nearby, in any case I will go back to try other dishes
Alessio Fanfani
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26 Maggio 2025
10,0
It is recommended to book in advance but we had a place even though we didn't book
Located in a secluded area, pleasant atmosphere
Delicious food and great service
Marom Hadad
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16 Maggio 2025
8,0
Welcoming and attentive service. Great food. Gave in to a small 800g fiorentina. Just what was needed after a tiring drive from Rome.
Alessandro Ricci
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05 Maggio 2025
10,0
On your way to discover the region's wine. Pleasantly surprised with a fairly varied wine list.
We recommend papa al pomodoro as a starter, matured meat as a main course and pinolata as a dessert.
iness Loukili
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03 Maggio 2025
10,0
Servizio impeccabile, piatti che sono eccezionali (nella libreria del locale l’occhio mi è subito caduto sul manualone CBT 2.0 ) cucina che sfrutta tecniche moderne con prodotti genuini. Antipasti molto buoni, la migliore pappa al pomodoro fin ora provata, pappardelle al cinghiale buonissime (mai viste così larghe), secondo carne di maiale cotta a bassa temperatura con patate al forno molto particolari. Crostata di frutta ottima. C’è una stanza dei giochi per i bambini, un bel panorama tutto intorno… ma che si vuole di più dalla vita? Brava chef
Francesco Med
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26 Aprile 2025
10,0
A very pleasant surprise on the way back from Castiglione. It's worth the detour. We ate amazing pici with ragù and pappardelle with wild boar. We'll be back. Thank you for your courtesy and for welcoming us with a smile. 😁
Paola Di Girolamo
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26 Aprile 2025
10,0
Sono stato in questo locale con degli amici per la cena degli auguri.
Avevamo fissato il menù prima:
- Antipasto toscana, tutto molto buono e della zona
- Primo piatto: pici cacio e pepe, per i miei gusti c'era veramente troppo pepe
- secondo piatto: stracotto con patate, buonissimo
- dolci della casa, fatti da loro molto buoni
- Pane fatto da loro, eccezionale
Con acqua e vino, abbiamo speso 40€ a testa.
D'estate location favolosa si vede tutta Siena. Essendoci stati a Dicembre non abbiamo potuto godere a pieno del panorama. Ci torneremo
Pievescola
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07 Gennaio 2025
6,0