ANGELO FARNESE THE BEST INNER IN THE PROVINCE
Matteo De Dominicis
.
01 Dicembre 2024
10,0
What can I say?! Wonderful discovery!
A typical Abruzzo restaurant with ancient traditional dishes that you almost no longer find around. Fresh and high quality ingredients. I drove 50 minutes and it was worth it, in fact... I can't wait to go back!
Congratulations, friendly and genuine competent staff! (like us Abruzzo people anyway)
No defects, only advantages!
Letizia Di Francesco
.
22 Novembre 2024
10,0
Nice place, great food, good service
Francesco D'Arcangelo
.
20 Novembre 2024
10,0
Everything perfect. It has become my new place for kebabs, really excellent and certainly among the best in the area. The liver ones are simply amazing. The starters are also delicious and the guys are all very kind.
I will go back without a shadow of a doubt.
Lucrezia Cantoresi
.
10 Novembre 2024
10,0
Excellent all inclusive quality/price. Seeing is believing but.....book first.
Paolo Trivellone
.
02 Novembre 2024
10,0
Very high quality and excellent service!
Among the best in the province!
Marco Fidanza
.
18 Ottobre 2024
10,0
A good place, in the center of the town, very good meat roasts, soft and well cooked. Excellent liver roasts, good flavour, well balanced. The sheep very good and the fried cheese too. Discreet service. Competent and available owner.
Alex
.
26 Settembre 2024
8,0
The real kebabs that never disappoint, we have been going there for years and we have never been disappointed by the meat and its goodness. Super recommended!
M M
.
24 Settembre 2024
10,0
Scoperto per caso, nel piccolo centro di Guardia vomano questo ristorante e’ una bellissima scoperta!
La bomba di Angelo è un capolavoro, arrosticini molto buoni!
Sergio C
.
10 Luglio 2024
10,0
….. per i Piatti che propone ( Antipasti ed Arrosticini in particolare , no primi Piatti ) !
In sostanza quindi …. , QUI si possono gustare tutta quella serie di “ cose mangerecce nostrane “ ( dai Salumi al Prosciutto , dal Formaggio fritto alle Mazzarelle terramare , dalle polpette cacio ed uovo al tacchino alla canzanese ….. ) che connotano il territorio Teramano .
Tanta roba per “ palati fini “ e non che si possono apprezzare anche nella formula “ Smart “ tanto in voga tra i Giovani in particolare e cioè quella degli APERICENA , da consumarsi preferibilmente sui tavoli esterni della terrazza cittadina ( di fronte all’uscio della Location ) ….
Noi abbiamo fatto il citato ….. percorso culinario scegliendo di stare seduti dentro , sotto le volte a “ cielo di carrozza “ degli ambienti al piano terra sapientemente restaurati per tuffarci meglio nel passato storico di questo Borgo Medioevale .
È stata senz’altro una interessante esperienza che mi pregio suggerire !
hirundo-rustego
.
05 Luglio 2024
8,0