Beautiful, welcoming place.
Young and friendly staff.
Excellent and quality food, I recommend bruschetta at the belvedere and Angelo's bomb.
I highly recommend trying the Abruzzo cuisine that "al belvedere" offers.
I will definitely be back!
Francesco Saccomandi
.
15 Agosto 2024
10,0
Al Belvedere is a place where you can enjoy high quality food, strictly local cheeses and cured meats, delicious and abundant appetizers, hand-made kebabs and liver meats that have never been eaten so tender and tasty!
And then there is the "Bomba Di Angelo", a pancake with sheep stew, divine, spectacular, an explosion of flavours, aromas and unique authenticity!
Young and friendly staff, they even provided us with a bowl of water for our dog,
I recommend this place for a culinary experience of times gone by!
Emidio Nardini
.
15 Agosto 2024
10,0
Really, really cozy place, with a beautiful view and efficient service with really tasty food
Rita
.
13 Agosto 2024
10,0
It's now my go-to place if I want to eat hand-made kebabs. I liked the classic ones less.
Their bruschettas are absolutely worth trying, I have never eaten such good bruschettas in a restaurant.
Chiara Viscioni
.
10 Agosto 2024
8,0
Nice place in the center of the town with a very nice view of the surrounding passage. Friendly and helpful staff, service not very fast. Good food.
Marcello Roberto Pagnottella
.
09 Agosto 2024
8,0
lightly cooked kebabs, especially artisanal ones. prices above average
Aurelio Marrone
.
29 Luglio 2024
6,0
Very nice place, excellent food from appetizers to kebabs. I highly recommend it.
Luca Mattucci
.
21 Luglio 2024
10,0
Delicious roasts like I haven't eaten in years with fabulous starters
Sooner or later I will return.
VOLPE JACOPO
.
07 Luglio 2024
10,0
….. per i Piatti che propone ( Antipasti ed Arrosticini in particolare , no primi Piatti ) !
In sostanza quindi …. , QUI si possono gustare tutta quella serie di “ cose mangerecce nostrane “ ( dai Salumi al Prosciutto , dal Formaggio fritto alle Mazzarelle terramare , dalle polpette cacio ed uovo al tacchino alla canzanese ….. ) che connotano il territorio Teramano .
Tanta roba per “ palati fini “ e non che si possono apprezzare anche nella formula “ Smart “ tanto in voga tra i Giovani in particolare e cioè quella degli APERICENA , da consumarsi preferibilmente sui tavoli esterni della terrazza cittadina ( di fronte all’uscio della Location ) ….
Noi abbiamo fatto il citato ….. percorso culinario scegliendo di stare seduti dentro , sotto le volte a “ cielo di carrozza “ degli ambienti al piano terra sapientemente restaurati per tuffarci meglio nel passato storico di questo Borgo Medioevale .
È stata senz’altro una interessante esperienza che mi pregio suggerire !
hirundo-rustego
.
05 Luglio 2024
8,0
Bello il posto, bello l'ambiente, buono il cibo, servizio che lascia un pò a desiderare.
Spesso bisogna chiedere quello che dovrebbe essere scontato
Personale gradevole
rimiccim
.
29 Febbraio 2024
6,0