Excellent value for money, quantity, and service. Highly recommended.
Franco Fabbri
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18 Settembre 2025
10,0
After reading other customers' reviews, we came to this osteria, which we highly recommend: home-cooked food, friendly and helpful staff, generous portions, and excellent value. All the dishes were flavorful, excellent, local (like the Caserta black pig cold cuts and buffalo mozzarella)
and freshly prepared. The porcini mushroom risotto was perfectly cooked.
If we lived here, it would be a go-to place for us.
Highly recommended!
Sara Fissore
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18 Settembre 2025
10,0
Warm welcome and delicious food, dishes prepared just like "my grandmother used to make." Everything was delicious. I hope to return soon.
Gio-Car S.A.S.
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15 Settembre 2025
10,0
The black pig is addictive, the owner is right. On our way back from vacation, we found this place... 10 out of 10, congratulations, we'll definitely be back. Thanks for the welcome.
Giovanna Capezzuoli
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14 Settembre 2025
10,0
Fantastic I will definitely be back
Areli Uribe
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11 Settembre 2025
10,0
A great stop on the road: a family atmosphere where you feel right at home. The appetizers are delicious bruschetta, the scialatelli with porcini mushrooms and truffle cream are delicious, and the smoked Casertano Black Pork steak is incredibly tender. Generous portions and excellent quality. Highly recommended for a lunch along the way!
Paolo Cameli
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30 Agosto 2025
10,0
Excellent food, especially the pork steak, slightly rustic atmosphere, comfortable
Luciano Bianchi
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29 Agosto 2025
10,0
A family-run restaurant we stumbled upon on our way back from vacation. The place is simple but welcoming, and the owner is kind and very friendly. We had a truly wonderful dinner: quality ingredients and authentic cuisine. Trust their recommendations: you won't be disappointed. Special mention for the black pig: flavorful and incredibly tender!
Cetty Oscia
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24 Agosto 2025
10,0
Piccolo ristorante a conduzione familiare in cui ci siamo trovati a cenare quasi per caso mentre eravamo in viaggio verso l’aeroporto di Fiumicino. Non lasciatevi ingannare dall’estetica del locale che appare probabilmente un po’ datato. Una volta che ci si siede si verrà accolti dai proprietari, persone di una gentilezza e cordialitá rara che ti faranno sentire immediatamente come a casa. Dagli antipasti ai secondi non c’è un piatto che sconsiglierei. Menzione speciale, come già in altre recensioni, per il maialino nero casertano davvero buono e ben preparato
Giovanni
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28 Luglio 2025
10,0
Mio fratello ed io ci siamo trovati benissimo. Cibo eccezionale cucinato da una donna che ha studiato al conservatorio di musica e che arrangia e crea melodie culinarie ottime. L’ambiente è familiare e accogliente. Consiglio questo ristorante con tutto il cuore. Se siete da queste parti entrate da Bacco e Demetra e godetevi l’esperienza…evitate di perderla perché sarebbe un vero peccato !
Simona M
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13 Giugno 2025
10,0