Small but very welcoming place, short menu made up of particular and very very good dishes. Incredibly courteous service. Definitely a place to return to
Silvia Babolin
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19 Aprile 2025
10,0
Excellent products, cooked and presented with character, personality and originality. Thanks to Francesca for her professionalism and kindness.
Ivan Barile
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12 Aprile 2025
10,0
From the reviews I read, I was a little disappointed... informal atmosphere, good service. Unfortunately the first course wasn't hot, maybe I should have mentioned it. Not the best value for money, too expensive in relation to the amount consumed, but maybe that's just my opinion.
Simona Di quirico
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20 Marzo 2025
6,0
Only compliments,
Very particular environment but all consistent in its style, truly excellent courses from the first to the last of the tasting menu. They are certainly not afraid to let the flavors be felt (cappelletto with caciucco and spaghettone with turbot liver in particular are very "strong", much appreciated by me). I absolutely recommend it and when I return to Livorno I will return
Riccardo Cervellin
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14 Marzo 2025
10,0
Bellissima esperienza! Piatti ben studiati e ben realizzati, mix di creatività e tradizione.Bravi!!! Torneró senz’altro!
shouku
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10 Marzo 2025
10,0
Going to Azzighe is not simply going out to dinner, it is an experience for all the senses.
Phenomenal menu, delicious dishes and as always the very kind, prepared and fast service.
The music and the atmosphere are the final gem.
Eva Vivaldi
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14 Febbraio 2025
10,0
located in the historic district.
Front of the new fortress.
Small but nice place
Good products.
checco
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02 Gennaio 2025
6,0
Ottimo ristorante con materie di primo livello un servizio impeccabile ed una cucina fantastica
Riccardo Cavallini
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22 Dicembre 2024
10,0
Excellent as always, the chef Simo is a champion in the dining room, professionalism, courtesy and extreme ability in choosing wines
Diego Luperini
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20 Dicembre 2024
10,0
Ci sono andato su suggerimento di amico pescatore che quindi molto pignolo in termini di pesce. Bella serata in questo piccolo locale (pochi tavoli; necessaria prenotazione). Preso solo piatti di pesce ma c’erano anche di carne interessanti sicuramente da provare. Ottimo abbinamento di vini. Menu’ con pochi piatti, relativamente semplici ma molto curati. Ovviamente non è un’osteria ma un ristorante curato low profile. C’è una particolare attenzione attenzione al dettaglio che fa la differenza.
Servizio ottimo e simpatica. Merita tornarci soprattutto se variano il menù relativamente spesso; speriamolo.
Francesco M
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07 Dicembre 2024
10,0