The restaurant was chosen at random and we were very lucky.
The food is really excellent. We ranged from vegetarian to meat dishes.
The staff are truly welcoming, professional and have infinite patience.
Thank you!
Williams Posanzini
.
05 Maggio 2025
10,0
Four of us had lunch, all satisfied
Roberto galvagni
.
01 Maggio 2025
10,0
Overall a nice place but unfriendly staff and incapable of recommending food and quantity based on people. The dishes are nothing exceptional, more presence than taste. Value for money not justified.
Tamara Mercanti
.
28 Aprile 2025
8,0
I ate fish, excellent quality. I would recommend extending the wine list
Guido Parmeggiani
.
26 Aprile 2025
8,0
Simply amazing. Every time I leave the restaurant I try to figure out when to return
Ilaria Gerardi
.
26 Aprile 2025
10,0
Staff 10
Location 10
Food 11
Easter lunch: EXCEPTIONAL
Fiorenza Poli
.
20 Aprile 2025
10,0
Venetian cuisine with excellent products. Meat and fish menu, selected dishes, all worth trying in my opinion. Excellent carafe wine. Available off the menu depending on the period. Excellent quality of food, excellent service, kind and helpful. What can I say, an excellent lunch the second time and an excellent dinner the first time. I will be back to try the other dishes. Well done!!
Stefano Cancian
.
13 Aprile 2025
10,0
Ate well, liver risotto, gnocchi, fried chicken
Cristina Salvato
.
13 Aprile 2025
10,0
Ero in zona per un corso e questo locale trovato per caso nel web ha attirato la mia attenzione. Cucina tipica veneta, storicità del locale e tutto presentato in monto semplice e curato.
Sapori genuini ed intensi.
Ho apprezzato bigoli alle sarde, verdura cotta e gelato malaga con uvetta sotto grappa.
Ci tornerò
Jennifer D
.
22 Marzo 2025
8,0
Tutto straordinariamente buono. Abbiamo provato una porchetta di coniglio, un baccalà alla vicentina, una straeca di puledro, risotto ai fegatini e millefoglie. La particolarità dei sapori e l'intelligenza degli accostamenti, la delicatezza con cui sono stati trattati ingredienti di base difficili come il fegato, il puledro e il baccalà, ci hanno veramente colpito. Consiglio letteralmente ogni piatto che abbiamo mangiato ma sicuramente una nota di merito va al risotto coi fegatini che ho trovato straordinariamente equilibrato e profumato per quanto tendenzialmente io non ami il fegato. La millefoglie, infine, composta al momento e perfetta per croccantezza e cremosità. Il caposala è stato più che disponibile e ci ha accompagnato in questo viaggio. Scusate la chiacchiera ma merita davvero.
Viviana F
.
03 Gennaio 2025
10,0