Local located at the entrance to the old village of Verezzi with a beautiful view that goes from Borgio Verezzi to the Gallinara island.
Attentive and kind service, simple but tasty dishes.
The only flaw, in my opinion, are the tables positioned too close to each other.
My opinion, however, remains positive and I recommend this place.
Beppe Facelli
.
17 Novembre 2024
8,0
Very good, fresh!! Fantastic view even in the evening... recommended!!
Chantal Caccamo
.
31 Ottobre 2024
10,0
What a view and what food!
I loved this place, I came here as a child and I couldn't help but go back when I grew up! The panoramic view and the location in the magnificent village are the icing on the cake!
Paolo Viganò
.
08 Ottobre 2024
8,0
We've been here several times now and we're thrilled. Great food with a great view. The service was good, the terrace was great when the weather was nice and inside you sat right by the window.
Rico Kress
.
03 Ottobre 2024
10,0
Good and well cooked food, the owner was disarmingly kind, I must say to be honest that in the kitchen the chef as well as husband and owner unfortunately ruined the atmosphere a bit with his inappropriate shouting with the cutlery open and in front of the sitting customers, it's no way to treat employees and to teach a difficult job like catering, it makes everyone nervous, good chef but failed in attitude.
Damiano Cera
.
16 Settembre 2024
8,0
The surprise menu is particular..... Excellent
ROBERTO AMOLARO
.
14 Settembre 2024
8,0
Traditional food in a magical place
Vania Magnanini
.
12 Settembre 2024
10,0
High prices, small portions. So frozen. Nice view
Alessandro G.
.
03 Settembre 2024
6,0
Una bella location panoramica sulle terrazze ed un buon menù. Meglio prenotare come abbiamo fatto noi. I taglierini al nero di seppia con sugo di granchio spettacolari, il trancio di pesce spada alla griglia buono, anche la tarte tatin ottima. Prezzo leggermente elevato specie nelle bevande
Uberto Vercellotti
.
02 Settembre 2024
8,0
Il locale regala una vista meravigliosa sulla riviera ligure (soprattutto se si decide di cenare in terrazza).
Le proposte del menù sono davvero molto varie.
Per iniziare ho scelto una millefoglie di mare con mozzarella di bufala e pomodorini (tonno e spada affumicato, mozzarella di bufala campana DOP e pomodori cuore di bue): piatto semplice ma originale... davvero riuscito!
A seguire ho assaggiato il tagliolino all'uovo cacio e pepe con polpa di riccio (molto buono), per optare invece per il tonno sashimi, con anelli di cipolla di Verezzi - in realtà credo di aver "rovinato" il piatto chiedendo che le cipolle fossero tolte e quindi non ho potuto apprezzarlo a dovere.
Prezzi nella media.
Sarnina
.
28 Agosto 2024
6,0