Excellent dinner. Restaurant with an elegant tone but with a hint of familiarity that never goes out of place. Fresh fish and cooked very well. Average prices are around 40 euros for a dinner. But they are well spent. The wine list is well-curated and varied with interesting proposals.
marco mancinella
.
16 Agosto 2024
10,0
My partner and I have dined here more than once. We had a great time. The perfect service and the exquisite food leave us speechless every time. The price is absolutely proportionate to the offer.
P.s. you must try the garlic, oil, chilli pepper, prawns and coconut!! You won't regret it!!
Federica Longhitano
.
08 Agosto 2024
10,0
I would define them as Artists of Taste; refined dishes, abundant and with a surprising taste. Now a fixed stop at least once a month. The truth they present is much appreciated, the menu is not always the same: a cuisine that changes and evolves is synonymous with quality and research into perfection.
Francesco Mannarino
.
06 Agosto 2024
10,0
We stopped for dinner...and it was a happy discovery! We ate very well, starting with tasting the breads prepared by Luca. All very, very good. The roasted octopus is exceptional, never tasted so good. The owner is very attentive to customers. I'm sorry I didn't take photos. Excellent value for money . I highly recommend. I'll be back as soon as I'm in the area. Compliments
Angu
.
28 Luglio 2024
10,0
I offer my most sincere compliments to the owners of this restaurant. The boy who served us was very well prepared, the lady was very nice, we were treated very well. Not to mention the cuisine, a wonderful surprise. Spectacular raw. I highly recommend the prawn tartare, the cream brulee and especially the
Cinnamon apple pie
Best of luck, we hope to return soon.
Patrizia Szypcio
.
26 Luglio 2024
10,0
It's always very tasty! always like at home. Luca and his mom are very attentive, kind and very courteous. Definitely need to visit this amazing restaurant
Нет имя Нет
.
13 Luglio 2024
10,0
Restaurant we discovered through The Fork. And I have to say it was a nice surprise. Fish, even raw, of excellent quality, sophisticated dishes in the right measure that are worth trying. Service up to the best expectations. I'll be back.
fabrizio s.
.
07 Luglio 2024
10,0
Exceptional
The dishes we tried were really good and what can I say about their bread, a particularly appetizing menu, excellent wine list, courtesy and professionalism
gianfranco pacifico
.
29 Giugno 2024
10,0
Questo ristorante esteticamente non cattura sicuramente l’attenzione di nessuno. Nascosto e non proprio di passaggio.
Una volta entrati invece il locale è bello, l’atmosfera è piacevole e l’accoglienza altrettanto. Materie prime di qualità, sapienza nel cucinare le pietanze e cordialità in sala.
Antipasti e primi decisamente buoni con particolare menzione al “Battuto di mazzancolle, funghi porcini, crema di burrata e crumble di taralli " e tagliatelle alla siciliana con broccolo, seppia e calamaretti.
Buoni anche i dolci.
Caffè di livello con tanto di spiegazione sulle diverse tostature e abbinamenti.
Carta dei vini leggermente corta ma di qualità.
Prezzi altini ma giusti.
Andrò nuovamente volentieri.
Alessio_Paniccia
.
06 Marzo 2024
10,0
Domenica a pranzo abbiamo scoperto questo ristorante ed è stata una bella esperienza culinaria.
Abbiamo iniziato dividendo un freschissimo battuto di mazzancolle con stracciatella funghi ribes e granella di taralli.
Per i primi ci siamo fatti indirizzare dalla proprietaria scegliendo su delle proposte particolari e azzeccate: un delicato pacchero blu all'alga spirulina con baccalà mantecato finocchietto selvatico e fonduta di parmigiano ed un ottimo spaghetto ajo olio peperoncino con scampi crudi e latte di cocco.
Chiusura con una fragrante frittura di paranza e un gustoso calamaro ripieno alla amatriciana.
Giusto rapporto qualità-prezzo, prodotti freschi, cortesia in sala, professionalità ed attenzione del ragazzo proprietario. Ben fornita lista dei vini.
72_mandrake
.
04 Marzo 2024
10,0