Very suggestive location.
Perfect welcome from Mr. Gennaro who followed us and accompanied us in our choices with professionalism and courtesy.
Truly excellent food, high quality raw materials all washed down with an excellent wine.
We left the table truly satisfied.
Highly recommended thank you.
Claudia Marson
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04 Maggio 2025
10,0
Nice place, we were attracted by the Easter menu, then we decided to order à la carte. At least in our case, we suffered from dishes brought to the table that were completely out of temperature, cold, either due to being in too much of a hurry to serve or due to a lack of due meticulousness. The premises created an expectation which was then disappointed. The meats are good, they should be cooked, heated and served with more care. The chicken looks good but it seems boiled and I didn't like it. The gratins should be improved, not tasty at all. Very good desserts. High prices. The review is an overall rating that also takes into account the price paid. The waiter cannot and must not respond to the customer who complains about completely cold dishes. We simply expected more. We asked for a change of table because they sat us in a room where immediately next to us we had something clumsily covered by a cloth or tablecloth.
Marco Magnaterra
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20 Aprile 2025
6,0
Very charming medieval location, we were invited to visit the cellars, everything was very beautiful, refined cuisine, quality products, very kind and professional staff, I recommend it, it will be an experience to remember
Antonio Cicconi
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12 Marzo 2025
10,0
Soggiornando nella struttura Oste del Castello ho cenato in questo locale molto suggestivo: enorme, sotto terra, con un grande camino, pietra e mattoni ovunque.
Un menù ricco ed interessante con proposte sia di carne che di terra. Essendo in Emilia-Romagna non manca la pasta fresca, ottima. Peccato aver trovato la porchettina di agnello un po’ asciutta.
Finito col botto con uno dei dolci più INCREDIBILI che abbia mai visto (ad un prezzo irrisorio, 10€): un tiramisù componibile al momento, un’idea non originalissima se non che… gli ingredienti da aggiungere alla crema al mascarpone non si limitano al caffè e ai savoiardi ma sono tantissimi!!! Serviti in una bella cassetta di legno ho trovato: gelato al caffè, marroni sciroppati, caramello leggermente salato, amaretti, cialda sbriciolata, frutta secca sabbiata… probabilmente mi è venuto il diabete, ma ne è valsa assolutamente la pena!!! 👍🏻👍🏻
Alpachina
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02 Marzo 2025
8,0
Stunning place and full of history. Delicious dishes and friendly staff.
Nicolò Ravaglia
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24 Febbraio 2025
10,0
Delicious food, impeccable and courteous service, very charming atmosphere. Absolutely worth trying!!! A gem to see is their cellar
Roberto Benussi
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18 Gennaio 2025
10,0
Eravamo nell’ hotel di proprietà della stessa famiglia a Rimini e ci hanno proposto questo ristorante per la cena…
Locale bellissimo, unico nel suo genere tutto ricavato nel tufo con varie salette.
Piatti ricercati per sapore e presentazione; fra i dessert la giostra dei tiramisù e’ uno spettacolo. Servizio molto gentile e professionale. Ci torneremo senz’altro…
fedanbs862016
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03 Gennaio 2025
10,0