Small and extremely welcoming farmhouse. Superfine food prepared with excellent local products. Tried both menus available, each course is clearly explained by those who prepare it. A gem immersed in the countryside. Highly recommended
Andrea Barbieri
.
28 Gennaio 2024
10,0
Ancora una volta Paola ha superato se stessa. Abbiamo scelto il Menù Inverno, non saprei dire quale era il piatto migliore. Dalla vellutata di topinambur, alla palla di Virgilio, dai maccheroncini con radicchio alla terrina di pollo e funghi. Il gran finale: tortelli alle noci con cannella, mele e melograno. Poi le chiacchiere con Paola e Giuliano , che ti mettono proprio a tuo agio . Ti senti come a casa. Complimenti ancora una volta
lorenadT9611ZI
.
21 Gennaio 2024
10,0
As usual we were left speechless! We had lunch with the Winter Menu: Jerusalem artichoke cream soup with vegetable chips and parsley oil, Virgilio's ball (rosemary risotto arancini with a heart of Mantua sausage pisto on a bed of Grana Padano, drops of tomato and alfalfa sprouts) , maccheroncini al torchio with red radicchio, gorgonzola and walnuts, chicken and mushroom terrine with cream of potatoes and broccoli, tortelli with walnuts, cinnamon, apples and pomegranate. Various bread and breadsticks all homemade. Rating for all dishes: 10 and praise. Paola once again gave her best, exalting the excellent raw materials she has available. Unique welcome, you feel like you are at home. Well done, well done, well done
Lorena Dallara
.
21 Gennaio 2024
10,0
Parlare di libri, di biblioteche e di cultura terminando a cena in un ambiente che trasmette amore per il proprio territorio. É stata un’esperienza entusiasmante .
Ogni piatto sa di tradizione e di qualità. Preparazioni curate sotto ogni punto di vista, dalla stagionalità alle cotture che sanno esaltare profumi e sapori. Complimenti sinceri ai proprietari che hanno saputo rendere speciale un luogo di vera cultura enogastronomica.
vannard
.
19 Gennaio 2024
10,0
We have been frequenting this wonderful place for some time. You don't come here to just "eat". Every time we come, it's like a new experience, always waiting for the emotion that each course can give us.
If you are a lover of real flavours, with artistic touches and a special welcome, you must come here!
Jola's WellHome
.
16 Dicembre 2023
10,0
Really excellent. You call a few days before to agree on the menu, everything is homemade. And it's done very well. Unmissable
Grissom Gil
.
26 Novembre 2023
10,0
CASA... Questa è la prima sensazione che si percepisce in questa struttura...personale molto educato e disponibile e cibi veramente ottimi e ricercati. Consigliato per chi volesse essere coccolato per una sera.
Carlo Fiorio
.
19 Novembre 2023
10,0
Praise for kindness.
Kindness in welcoming the guest and making him feel at home (because here it really isn't an exaggeration to talk about home).
And kindness in treating genuine and delicious ingredients, to enhance them in dishes that are deliberately simple but executed and plated in a splendid way.
The pumpkin menu is a must for lovers of the product. But the experience is recommended for anyone looking for a tasty and reconciling experience at the same time.
Andrea Panzeri
.
19 Novembre 2023
10,0
Accoglienza, competenza, condivisione. Eccellente
Maria Antonietta Prudenziati
.
12 Novembre 2023
10,0
Magnifica esperienza con due menu stagionali. Tutto curatissimo e squisito, molto bello farsi accompagnare nella degustazione dalle spiegazioni di prodotti e procedimenti, tradizionali e innovativi. Bella atmosfera e ottimo rapporto qualità-prezzo! Super consigliato, ci torneremo.
Federica Recla
.
30 Ottobre 2023
10,0