04/02/2024: With the occasion of our anniversary on February 3rd we decided to celebrate in the restaurant on the go. Very refined and elegant place, refined and refined furnishings!
Nothing is left to chance, table, chairs, cutlery and glasses! Very professional and kind dining room staff. The best thing, which is not always found in starred restaurants, is that chef Melis himself presents and serves the dishes. Great lover of cuisine and always looking for new challenges and dishes. It uses the highest quality ingredients and raw materials, dedicating a unique and rare research to finding them! Exquisite dishes that take you on a true journey of tastes and flavours, even in Sardinia, the region from which the chef comes. The raw materials, even humble ones, are selected with great care and are processed and enhanced in such a way that the result leaves you speechless! Particular note for the creamed risotto with pumpkin, mandarin, coffee and Alpine trout, as well as for Alfredo's eel and suckling pig! Just in case, the chef also improvised a small cake as a tribute! Thanks to
Chefs like Melis, with his continuous research, the cuisine never ceases to amaze! At the end of dinner the chef chatted with us and accompanied us to the exit! We will definitely come back to visit you, see you soon!
03/02/2024: Con l’occasione del nostro anniversario il 3 febbraio abbiamo deciso di festeggiare nel ristorante in viaggio. Locale molto raffinato ed elegante, arredamento curato e ricercato! Nulla è lasciato al caso, tavolo, sedie, posateria e bicchieri! Personale di sala molto professionale e gentile. La cosa più bella, che nei ristoranti stelllati non sempre si trova, è che a presentare e servire i piatti è lo stesso chef Melis. Grande cultore della cucina e sempre alla ricerca di nuove sfide e piatti. Utilizza incredienti e materie prime di altissima qualità, dedicando una ricerca più unica che rara nel reperirle! Piatti squisiti che ti portano a compiere un vero viaggio di gusti e sapori, anche in terra sarda, regione da cui proviene lo chef. Le materie prime, anche umili, vengono selezionate con grande cura e vengono lavorate e valorizzate in tal modo che il risultato ti lascia senza parole! Particolare nota per il risotto mantecato con la zucca, mandarino, caffè e trota alpina, nonchè per l’anguilla e il maialino di Alfredo! Per l’occorrenza lo chef ha improvvisato anche una piccola tortina omaggiandola! Grazie a Chef come Melis con la sua continua ricerca la cucina non smette mai di stupire! Torneremo sicuramente a trovarvi, a presto!