Ambiente, comida excelente, atendimento. O proprietário é muito simpático. Fomos almoçar num domingo. Chegamos por volta das 14h40. Eles fecham as 15h00. Nós atenderam muito bem! A qualidade dos pratos e sabores são sensacionais!! Parabéns!!!
Rosana B
.
09 Ottobre 2024
10,0
Lecce tavern with excellent appetizers, in particular the platter of very fresh cured meats and cheeses.
Bombettes not up to the standards of those eaten in a nearby restaurant with a slightly salty side dish for my personal taste.
Discreet service
Giulia
.
28 Luglio 2024
8,0
This is my second time eating here, and it never disappoints. Great local traditional food with a contemporary twist using fresh ingredients. Tastefully decorated, nice attentive service and atmosphere. Also a great lunch option in town, as a lot of the 'good' places in Lecce tend to only be open evenings. I would highly recommend 63 Osteria!
Paul del Giglio
.
26 Luglio 2024
10,0
Very tasty meal. You can taste that everything is freshly prepared. Compliments to the chef!
Claudia Pluis
.
25 Luglio 2024
10,0
Absolute favourite restaurant, we will definitely return.
Service, food and drinks 10/10.
Thank you for the culinary experience!
Gréta Bakonyi
.
25 Luglio 2024
10,0
Superb restaurant with good dishes and very friendly waiters.
vincent renaud
.
20 Luglio 2024
10,0
Wonderful place for everything. Warm and stylish atmosphere.
Kindness and professionalism, the guy who looked after us looked after us and advised us well from start to finish.
Stellar food: highly refined flavors and superlative raw materials.
Compliments
Luca Benini
.
10 Luglio 2024
10,0
Absolutely incredible dinner! The chef lady deserves all the credit for creating such a delicious meal. We had local burrata, mussels and two handmade pasta dishes. The one with yellow tomatoes is to die for. I’d 100% come back!
Anita Rae
.
07 Luglio 2024
10,0
Hidden local gem. Super delicious food. Very attentive service. Fair prices. You should try here instead of touristic centre.
Korer Ozdervisoglu
.
07 Luglio 2024
10,0
Una Osteria dove trovi prodotti di eccellenza trattate con la sapienza delle mani di Anna Cotardo, chef straordinaria anche e soprattutto dal punto di vista umano. A fine servizio ha ballato un tango con uno degli amici. A parte questo simpatico siparietto che è finito anche con una bella discussione su alcuni prodotti tipici salentini come i piselli nani (secchi) di Zollino, la cucina merita davvero una visita. Anche il locale è molto carino e si sta bene con un'aria condizionata assolutamente discreta e non aggressiva. Il servizio nonostante un'ottima attenzione del conduttore andrebbe migliorato ancora un po'. Ottima carta dei vini con proposte intelligenti che hanno ricarichi giusti. Vi assicuro che è una bellissima avventura con proposte allettanti e di grande bontà e, ciò che non guasta, con un ottimo rapporto qualità/prezzo. A margine abbiamo incontrato una produttrice di vino di Nardò, Azienda Agricola Bonsegna, che ci ha regalato questa splendida bottiglia di rosato fatto con un uvaggio di negramaro e malvasia nera... un colore "rosa corallo intenso" meraviglioso.. non vi dico il resto...
EnzoFalco
.
18 Giugno 2024
10,0