Both the pizzas and the pinsas are excellent. Reservations are recommended, otherwise you won't find a place
Gabriella Lopes
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22 Marzo 2025
10,0
Excellent Roman pinsa and first choice ingredients. Friendly and competent staff. Wide choice of drinks and desserts. I recommend booking on weekends because they are always full
Stefania S
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20 Marzo 2025
10,0
Excellent service and on time. Excellent pizzas and pinsas as well as desserts. What can I say, I will definitely return.
Frank Trave
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17 Marzo 2025
10,0
Both pinsa and pizza are excellent
Claudio Ghersi
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12 Marzo 2025
10,0
Hear hear, LACTOSE-FREE PIZZA! Finally I too can eat a proper pizza. In addition to the incredible eye for allergens, the pizza DOUGH is almost perfect, exceptional, soft, crunchy and resistant.
Attentive and fast service, nice and well organized environment.
I will definitely return, for breakfast, lunch, dinner... I will return to eat the only proper pizza in all of Genoa.
jessica tesone
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08 Marzo 2025
10,0
It would also be a good and pleasant experience but due to an error in the command and two burnt pinses...the evening had some negative notes...if anything, a bad evening could happen
Massimo Lancellotti
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25 Febbraio 2025
6,0
Good and light pinsa and pizza, homemade desserts and attentive staff! Highly recommended
Valerio Tulli
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09 Febbraio 2025
10,0
Excellent, the best pinsa in Genoa, highly recommended
Danilo Piaccione
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09 Febbraio 2025
10,0
Erano moltissimi anni che non tornavo al 23 febbraio, che frequentavo nella sua precedente location di via Maddaloni (quindi davvero tanti tanti anni fa) e mi ha fatto piacere ritrovare le stesse persone e la stessa qualità. Anzi, forse ancora meglio, con l'introduzione delle pinse (ottime) che nel frattempo sono venute di moda. Quindi, insomma, un ottima location a Genova Foce per una pizzata (o pinsata) tra amici o in famiglia. Prezzi giusti e ottimo servizio.
Alessandro V
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18 Gennaio 2025
10,0
Pinza e pizza buonissime.
Preso una culo e camicia ed è una bontà, 1etto di pasta circa al sugo e sotto una margherita. Non per tutte le pance.
Tiramisù buono ed è ancora più buono il tiramisù zeneize, fatto con focaccia tostata che ha quel giusto contrasto tra dolce e salato che manda le papille gustative in estasi.
Nota dolente: purtroppo il sabato c’è il doppio turno 19:30 e poi 21:15, quindi se si capita nel primo turno si è un po’ strozzati coi tempi.
Nota positiva: bell’ambiente, veloci nel servire e impasti buonissimi e per tutti i tipi.
Daniele I
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03 Gennaio 2025
10,0