Hear, hear, LACTOSE-FREE PIZZA! Finally I too can eat a proper pizza. In addition to the incredible eye for allergens, the DOUGH of the pizza is almost perfect, exceptional, soft, crunchy and resistant.
Attentive and fast service, well-kept and well-organized environment.
I will definitely return, for breakfast, lunch, dinner.. I will return to eat the only proper pizza in all of Genoa.
jessica tesone
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08 Marzo 2025
10,0
It would also be a good and pleasant experience but due to an error in the command and two burnt pinses...the evening had some negative notes...if anything, a bad evening could happen
Massimo Lancellotti
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25 Febbraio 2025
6,0
Good and light pinsa and pizza, homemade desserts and attentive staff! Highly recommended
Valerio Tulli
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09 Febbraio 2025
10,0
Excellent, the best pinsa in Genoa, highly recommended
Danilo Piaccione
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09 Febbraio 2025
10,0
Friendly, helpful and efficient staff.
Excellent and well seasoned pinsa.
Nice and clean location.
The only downside is that parking is difficult in the city centre, but that's because you're in the centre.
We will definitely go back because it's really worth it.
Marta Belli
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09 Febbraio 2025
10,0
Excellent pizza, quite fast, courteous, prices in line, clean toilets, parking slightly difficult, but not impossible.
Angelo
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29 Gennaio 2025
8,0
Erano moltissimi anni che non tornavo al 23 febbraio, che frequentavo nella sua precedente location di via Maddaloni (quindi davvero tanti tanti anni fa) e mi ha fatto piacere ritrovare le stesse persone e la stessa qualità. Anzi, forse ancora meglio, con l'introduzione delle pinse (ottime) che nel frattempo sono venute di moda. Quindi, insomma, un ottima location a Genova Foce per una pizzata (o pinsata) tra amici o in famiglia. Prezzi giusti e ottimo servizio.
Alessandro V
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18 Gennaio 2025
10,0
Almost everything would be perfect, if it weren't for this mess of double shifts.
Roberto Verdese
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16 Gennaio 2025
8,0
We found a place at the last minute on a Saturday evening and the staff was very kind, the pizza dough is excellent, I had a smoked salmon and avocado thing and it was very good, I will definitely go back when I'm in Genoa
Anna Masotti
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12 Gennaio 2025
10,0
Pinza e pizza buonissime.
Preso una culo e camicia ed è una bontà, 1etto di pasta circa al sugo e sotto una margherita. Non per tutte le pance.
Tiramisù buono ed è ancora più buono il tiramisù zeneize, fatto con focaccia tostata che ha quel giusto contrasto tra dolce e salato che manda le papille gustative in estasi.
Nota dolente: purtroppo il sabato c’è il doppio turno 19:30 e poi 21:15, quindi se si capita nel primo turno si è un po’ strozzati coi tempi.
Nota positiva: bell’ambiente, veloci nel servire e impasti buonissimi e per tutti i tipi.
Daniele I
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03 Gennaio 2025
10,0