I had already been here with a friend booking with the fork, I really liked it so as soon as I accumulated the Yums needed to get a €50 discount I went back!
Only curiosity, they don't accept Yums as payment on Tuesdays (which is one of my free evenings, I had to wait to be free another evening), even though it is not closed and the 20% discount is still applied, I didn't understand why 🤔
Everything very good, refined, they welcome you with a welcome plate (vegetarian so even if someone has a dietary requirement they can eat it, however they ask if you have allergies or food intolerances), breadsticks, focaccia and cocoa bread are delicious... The service is very competent and attentive, they also have a nice wine list and are good at advising... Poor things, we stayed until almost midnight, closing time, chatting, they still left us alone... The prices are a bit expensive but absolutely in line with the quality, on the other hand it is Michelin-rated. With the fork discount, the price was definitely low for what you got!!
Margherita
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23 Marzo 2025
10,0
Excellent dinner, very beautiful and designer venue, innovative dishes, rather high prices, but for the quality of the food it's worth it, I would go back!
Miriana Bozzo
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08 Marzo 2025
10,0
Excellent gastronomic experience. Dined in an elegant and familiar environment, dishes between refined and gourmet. Recommended for dates as a couple or between friends
Gabriele Massimo
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20 Febbraio 2025
10,0
Excellent place, quality food and excellently presented. The very nice owner and the friendly and helpful staff... definitely a place we will return to!
Davide Barranca
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15 Febbraio 2025
10,0
An excellent restaurant in the historic center of Genoa. Very pleasant atmosphere and good food, without forgetting the knowledgeable and kind staff!
Laura Rossi
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02 Febbraio 2025
10,0
Everything was excellent, from the presentation of the dishes to the excellent tastes, to the helpfulness of the staff
Very original place
Anna Piana
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21 Gennaio 2025
10,0
Excellent experience, we had a great time and the cuisine is really high quality. We will definitely see each other again
Domenico De Marco
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14 Gennaio 2025
10,0
Siamo andati a pranzo con mia moglie e devo dire ci siamo trovati molto bene.
Il locale è piuttosto elegante, ben arredato, confortevole. Si potrebbero migliorare un paio di cose a costo zero (a cominciare dalla tristissima musica di sottofondo e continuando con le tovagliette di plastica) ma nel complesso molto bene.
Personale molto gentile e competente, servizio rilassato e per nulla affettato, molto bene anche qui.
Cantina ben fornita, sommelier competente (i vini in abbinamento che ci sono stati serviti erano ottimi) .
Ma veniamo alla cosa più importante, la cucina. Abbiamo mangiato bene, cucina creativa (senza inutili esagerazioni), materie prime di grande qualità. Si vede che in "sala-macchine" sanno il fatto loro.
Conto: abbiamo speso 65€ a testa per un antipasto condiviso, due secondi due dolci e due calici di vino. Verrebbe da dire un po' altino, ma se si tiene in conto tutto, in particolare la qualità delle materie prime e si valuta quindi il rapporto qualità/prezzo più che il prezzo in sé, direi nel complesso accettabile (cambiate però quelle tovagliette plasticose che oltre ad essere orribili su quei bellissimi tavoli di vetro, sono davvero anti igieniche).
In sostanza è stata una bella sorpresa, un'ottima cucina in un ambiente confortevole con un servizio di alto livello; conto non adatto ad ogni tipo di tasca (ma è chiaro che la qualità si paga).
Bonellus
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11 Gennaio 2025
10,0
Dopo un anno, sono tornato al Ristorante 20 Tre di Genova ed è stato un piacere ritrovare l’altissima qualità che lo contraddistingue. I piatti erano semplicemente super, con un menù che dimostra creatività e attenzione ai dettagli. Il servizio è impeccabile, grazie a un team attento e professionale.
La titolare è simpatica e disponibile, sempre pronta a fare sentire gli ospiti a proprio agio. Un plauso speciale va al sommelier, preparato e appassionato, e agli chef che hanno realizzato un menù fantastico anche per una persona vegana, che ne è rimasta felicissima.
Un plauso allo Spaghettone risottato al cuppin con pesci di scoglio e ai Krapfen , mamma mia che bontà!
Come sempre, bravi e attenti. Questo ristorante si conferma una garanzia di qualità e accoglienza. Non vedo l’ora di tornarci!
Lucky P
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09 Gennaio 2025
10,0
Well done. Guided by Michelin, we were not disappointed. It was excellent and perfectly executed. The efficient service and in French ;)
stephane b.
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02 Gennaio 2025
10,0