Small negative note, which I consider a mistake, they served us an omelette with an acidic flavour, the service manager apologized and brought back another good one. The salami in my filling was too dry and here in stark contrast with the ricotta filling.
Diego Vitagliano remains an excellent pizzeria for me, but be careful of distractions.
Sergio Attanasio
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20 Gennaio 2025
8,0
Top quality products
Pizzas are works of art
Excellent service
👍🏻Recommended👍🏻
Antonio Russo
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19 Gennaio 2025
10,0
A great place to enjoy Neapolitan pizza!
And good beer!
thomas braden
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19 Gennaio 2025
10,0
We went for a birthday party and had a very good meal. The fried food is excellent: pancakes with rocket and dried tomatoes, croquettes, omelettes and arancini. Wide choice of pizzas with excellent ingredients
anna gasparro
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18 Gennaio 2025
10,0
very beautiful place, breathtaking view of the sea of the Gulf of Pozzuoli. I personally didn't like the pizza that much. good service
Di costanzo Salvatore
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18 Gennaio 2025
6,0
What can I say. The location of the Puteola restaurant is very suggestive... truly a beautiful environment. Pizza and fried food of the highest quality... in line with the Bagnoli restaurant
umberto lucignano
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18 Gennaio 2025
10,0
Top quality dough. Tradition and innovation go hand in hand, but always accompanied by the highest quality. Prices a little excessive.
The only flaw, just if you want to look for nitpicks, is the soundproofing of the room. Being a single environment creates the wedding effect...
Mario D'Alessandro
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18 Gennaio 2025
10,0
Everything perfect, as always, Vitagliano never disappoints.
Andrea Giugliano
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17 Gennaio 2025
10,0
Locale grande con possibilità di parcheggio nelle immediate vicinanze. Varietà di pizze e cotture. La mia, una rustichella, davvero buona e digeribile giacché molto croccante. Facendo il confronto con un’altra pizzeria di Napoli (vomero) famosa per la doppia cottura, direi che qui il pomodoro usato era di minore qualità.
L’ affollamento eccessivo purtroppo non è rilassante ma, tutto sommato la pizza mi è piaciuta ed anche la gentilezza del personale al tavolo.
pg2011
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20 Dicembre 2024
8,0
Ottima pizza in linea con le migliori pizzerie della nuova tendenza gourmet campana (Masaniello, 50 kalò etc), caratterizzata da cornicione spesso, ingredienti di prima qualità per il topping ed estrema cura della lievitazione.
Locale ampio e con bella veduta sul golfo e su Capri. Un po' meno bello il cantiere che sorge proprio sotto al locale.
Buone le fritture. Eccezionale e originale la frittatina di pasta aglio e olio.
Servizio attento e gentile.
CASERTA73
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24 Agosto 2024
10,0