The atmosphere is very nice, the service is good and friendly, the polenta with ribs is quite good, fettuccine with veal ragù good but nothing special on the paper you can read a historical recipe but honestly nothing special, ditto for the pan-fried rabbit apart from that it was more bones than meat but at that price 5 counted pieces and it tasted too much of vinegar which covered the flavor of the little rabbit that was there, honestly even the prices were a little expensive for quality and quantity I can say that you can eat much better elsewhere there to the highlands
Deborah zambardi
.
17 Novembre 2024
6,0
Good quality food, slightly high price, overall good
Giuseppe Fanti
.
03 Novembre 2024
8,0
Update Oct2024. We ate some homemade fettuccine with porcini mushrooms which were spectacular! An equally magnificent fettuccine with veal ragout. A green salad, and excellent fried potatoes. Dry, crunchy and soft at the same time. The place is welcoming, dog friendly (communicate by telephone the size and how many dogs you have and if the dogs are well behaved they are welcome. I recommend you take the chestnut ice cream. A real lust. Excellent. 2022 we ate some homemade fettuccine with porcini mushrooms, fried potatoes, broccoli which were spectacular! A butter, a green salad, some seasonal mushrooms
Peppermint
.
18 Ottobre 2024
10,0
Chestnut ice cream and delicious...
Elzbieta Zieba
.
28 Agosto 2024
10,0
We had lunch on Saturday 24 August. I took a cutting board, unfortunately "narrow" with slightly hot cold cuts (perhaps not prepared at the moment), even though we waited 20 minutes to get it. Two average firsts. I believe that customers must also be satisfied from an optical point of view.
We left full, but not exactly satisfied
Saurus68
.
25 Agosto 2024
6,0
Waiting times far too long. Good food, very friendly owner
Elisabetta Mancini
.
18 Agosto 2024
6,0
"Da Silvana" è un posto che conosco da anni e tutte le volte e' stata una conferma. Negli anni la proprietaria, Giovanna, ha acquisito competenza e padronanza della SUA cucina. Il suo buonissimo pane alle noci, il pane tricolore, il dolce fatto in casa alle castagne, i primi piatti favolosi... c'è solo l'imbarazzo della scelta. Oggi avevo fretta e ho dovuto rinunciare ai primi piatti prendendo solo 3 antipasti, salumi, formaggi e la chicca delle chicche, non ve lo perdete ... IL CUBOTTO DI FUNGHI PORCINI E PRIMO SALE GRIGLIATO, solo per vergogna non ne ho ordinata una seconda porzione. Vedo con dispiacere che nell'ultimo periodo qualcuno si "diverte" a lasciare recensioni negative, a prima vista però salta subito all'occhio che quasi tutti sono alla prima recensione (e gli è pure morta la maestra in prima elementare)... e mica sarà un caso... Io mi sento spassionatamente di consigliarvelo 'sto posto... provate... e poi fate voi.
AngelaC
.
13 Agosto 2024
10,0
Mancavo da 2 anni dagli Altipiani e sono tornato in questo ristorante tipico, che dire? L’asticella si è ulteriormente alzata ed ho capito il motivo…ora la titolare si occupa praticamente lei della cucina. Ho mangiato un tagliolino al burro artigianale e granella di pane semplicemente divino anche per l’equilibrio che ha, gli gnocchi degustati da mia madre superlativi e che dire delle lombate di vitella? Alta qualità! Non potevamo rinunciare al gelato artigianale, un must!
P.s. Mi è andato l’occhio su alcune recensioni terribili ma soprattutto a mio parere ridicole, locale climatizzato? Agli Altipiani? Pasta del discount? Ma stiamo scherzando?
Chiederei alla redazione di tripadvisor di creare un sistema ancor più credibile per recensire.
Fabio G
.
11 Agosto 2024
10,0
We stopped by chance, but returned as soon as we had the chance.
The former are of excellent quality.
The second courses are also excellent.
Delicious french fries.
Some negative reviews are incomprehensible.
Fabrizio Tuveri
.
03 Agosto 2024
10,0
I was right not to trust the negative reviews: you eat well, you spend the right amount and the service was friendly and fast.
Perhaps on a very busy public holiday they may have had some difficulties but the terrible picture that was painted is completely false
Fabrizio Zanoli
.
31 Luglio 2024
8,0