Ristorante Conchiglia In

8,7

Basado en 355 opiniones encontradas en 3 webs


tend

I clienti commentano i loro piatti di...

pesce antipasti fritto dolci tonno vongole spaghetti

Gestione recensioni

The best in Lerici. The chef truly has a touch that makes you feel all the love he puts into his work. We returned two evenings in a row…
Più commenti
in Google
.
04 Gennaio 2024
Un posto accogliente e curato nei dettagli. Il personale è gentile e disponibile e i piatti sono molto buoni. Proprio una conchiglia, un luogo piccolo che ti coccola fra i sapori di mare. Tornerò volentieri d'estate per godermi il dehors, ottima posizione da cui si può ammirare il mare e tutta Lerici.
Più commenti
in TripAdvisor
.
10 Dicembre 2023
If you like to taste real seafood, avoid the restaurants on the small, sloping streets: overrated and overpriced. Conchilia is your address because the product is highlighted and prepared with tact and refinement. The wines by the glass, the dishes, everything is fresh, delicious and authentic. A confidential address but where you don't cheat with the product: maximum freshness and optimum cooking. Courteous and sincere service. Well done, keep it up.
Più commenti
in Google
.
02 Novembre 2023
Always at 🔝🔝🔝 Mauri never ceases to amaze us💪💪
Più commenti
in Google
.
23 Ottobre 2023
One of the best restaurants we tried in Lerici, found by chance or maybe not. Cozy and quiet environment, the food is delicious, we tried the seafood starter (highly recommended!), very good paccheri and fish of the day. A special mention to Andrea for his friendliness and professionalism.
Più commenti
in Google
.
22 Ottobre 2023
Saturday evening at the end of September, probably the fact that there was no summer chaos made it easier to enjoy it, but we really liked it a lot! Decent location and service, the strong point was the food: Paccheri with Red Mullet, as pointed out at the end of dinner, of a superior category. At the table, talking to my wife, we placed him on the podium of the best fish pasta eaten in our entire existence! The second course, catch of the day, a sea bream weighing around 600g, in the island style (i.e. Mediterranean style), was no different... very fresh and very tasty fish, thanks to the perfect preparation of the dish. Wide choice of wines although not for half bottles which, especially for those traveling as a couple, could be the best solution. Absolutely reasonable price. Congratulations again to the kitchen staff. Well done!
Più commenti
in Google
.
01 Ottobre 2023
Very well eaten in general, just the presentation of the sea dish (salad which does not tempt you). Very beautiful setting with the little lights on the table (we were a couple). Very good service
Più commenti
in Google
.
12 Settembre 2023
We chose this restaurant after having a few hit and miss experiences at other restaurants in the main square. The restaurant was tucked around the corner with not too many diners. WOW so glad we chose this place. Service was amazing. Food and cocktails were both amazing. BUT I must talk about the steak. It was out of this world. Char grilled, so tasty. We are hoping to go back again tonight so I can order my own steak instead of stealing my partners!
Più commenti
in Google
.
30 Agosto 2023
Super restaurant, je le recommande. Personnel très accueillant! Repas fait maison délicieux avec les spécialités italiennes. Personnel donne de bon conseil. Le patron est aussi excellent. Merci à eux et merci à Paola et Mauricio de nous avoir recommander ce restaurant
Più commenti
in Google
.
15 Agosto 2023
Il miglior ristorante a Lerici, ambiente molto curato, personale accogliente con il sorriso disponibile e attento, cibo ottimo pietanze ricercate, il titolare super gentile così come la moglie sempre con il sorriso, il ragazzo del vino da ottimi consigli, veramente bravi.
Più commenti
in TripAdvisor
.
12 Agosto 2023

Ristoranti simili a None

8,7
1778
Recensioni
8,7
289
Recensioni

Porto Azzurro Ristorante

06/10/2023: Il frigo in camera un po rumoroso di notte
03/09/2023: Prenotato un tavolo per il mio compleanno una sera di fine agosto. Il ristorante si vuole un po’ più gastronomico rispetto ai ristoranti classici che si trovano sul lungomare. Il cibo era buono soprattutto il crudo di pesce freschissimo, ma secondo me nei restanti piatti vi erano troppi ingredienti messi un po’ a casaccio e senza troppo interesse. Le perle al nero di seppia farcite alla ‘nduja calabrese ad esempio vi era il salato del nero di seppia con il piccante del ripieno, se si aggiunge scorza di limone si ha come risultato un aggressione in piena regola del palato dove le povere papille gustative non capiscono più niente…. Sopra le perle dei gamberi rossi di Mazara crudi e freschissimi, che proprio non avevano nulla a che fare con il resto. Calamaro ripieno ottimo ma secondo me fuori contesto dal livello del ristorante. Trancio di tonno scottato ottimo ottimo. Prezzi un po’ sopra alla media ma abbordabili. Morale della favola il crudo di pesce ed il tonno scottato alla griglia erano ottimi….. Keep it simple che a volte a volere troppo fare ci si fa male.

Invita un ristorante

Permiso denegado por el navegador