Well cooked and good food! Company owner and always cheerful. Very particular place with paintings and personalized environment. I recommend trying it.
Luigi Barresi
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08 Maggio 2025
10,0
My partner and I stopped at this place after finding it by chance on Google.
We had a great time, pampered by the owner who takes care of everything: welcomes customers, cooks, provides room service and manages the cash register in total autonomy, without any collaborator and with record service times!
The portions are generous and tasty.
The butter gnocchi were special, they melted in your mouth, and the cacio e pepe pasta was also delicious.
The Milanese cutlet tasted like home, it brought back memories of the one my grandfather always prepared.
At the end of a wonderful lunch, the owner also recommended a beautiful walk on the Mezzolombardo suspension bridge, the beginning of which is located behind the cemetery, at the end of the Via Crucis, about a ten minute walk from the restaurant.
I can only recommend this place, its kind and handyman owner and also the walk that followed.
Everything perfect!
Chiara Tremolada
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27 Aprile 2025
10,0
We had company for lunch....an unforgettable day, a unique welcome, a very familiar service, food cooked with love, delicious.
Very special and very welcoming environment.
We'll be back.
Thank you with all my heart
Giorgia and Patrick
Giorgia Cazzanelli
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23 Febbraio 2025
10,0
Subito quando entri vieni rapito dai tanti oggetti di arredamento presenti, dai mobili vecchi, dai lampadari. Poi arriva il proprietario che ci fa accomodare e ci chiede cosa desideriamo mangiare. Si tratta della tappa mangereccia prima di arrivare alla nostra destinazione in montagna. Ci porta gnocchi di polenta con burro e salvia, canederli e una pirofila di risotto al teroldego che abbiamo fatto fatica a finire data la quantità. Tutto molto buono ed apprezzato. 15€ a testa, senza vino perché nessuno di noi beve. Onesto e da ripetere quando si è in zona.
Paolo L
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31 Gennaio 2025
10,0
Characteristic environment. Genuine food. A must if you pass through those parts.
Emanuele Contarini
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29 Gennaio 2025
10,0
Casa Nardon a house that transforms into a restaurant. Mr. Paolo waiter and chef is courteous and attentive! Generous and excellent portions, right bill! Excellent quality/price! I would stay here again!!
Andrea Basso
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26 Gennaio 2025
10,0
Accoglienza straordinaria, piatti buonissimini e abbondanti (15 canederli!) E prezzi estremamente buoni!
Claudio Piccini
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19 Gennaio 2025
10,0
Entering the restaurant is like entering a home. Simple and welcoming environment. The food is excellent and reasonably priced. The owner works in multi-tasking, receiving customers, cooking and serving at the table, all without extending service times 😱. Advised
Gianfranco Calegari
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07 Gennaio 2025
10,0
Casa Nardon a house that transforms into a restaurant. Mr. Paolo waiter and chef is courteous and attentive! Generous and excellent portions, right bill! Excellent quality/price! I would stay here again!!
Andrea Basso
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04 Gennaio 2025
10,0
La prima domenica d'Avvento (di solito la domenica è chiuso) abbiamo prenotato da Bolzano la cena presso questo locale che già conoscevamo. Abbiamo ordinato un tagliere misto di salumi e formaggio, una pasta cacio e pepe, spaghetti con crema di noci, strudel, crostata, vino e acqua. Tutto molto buono, ricette secondo la cucina casalinga trentina tradizionale. Location piacevole, tranquilla e familiare, in stile vintage con arredamenti di gusto, clima informale, chef-cameriere cortese, disponibile e preciso nel servizio. Non esagerate con le ordinazioni perché le porzioni sono abbondanti. Prezzi adeguati e trasparenti. Possibilità di parcheggio nelle adiacenze del ristorante. Da consigliare sia a mezzogiorno che alla sera per pranzi o cene con cucina trentina in ambiente confortevole.
roberto l
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05 Dicembre 2024
10,0