The service is not excellent
Not very helpful
To get even just a bottle of water, you have to say it over and over again
I wanted to change the cutlery because my fork had fallen, and the waitress put it back on the table from inside the plate, saying that she didn't have clean cutlery, which was quite unfortunate
PIETRO MUSCI
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24 Maggio 2025
10,0
Everything was great from appetizer to dessert. Quick service. Cozy place. Honest prices.
Maria Savelloni
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16 Maggio 2025
10,0
Excellent food, service, cleanliness and fair prices
Benito Turriziani
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23 Aprile 2025
10,0
Good food, place worth seeing again
Enricro Cro
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21 Aprile 2025
8,0
Splendid graduation lunch. Genuine products of the Ciociaria tradition. The house wine was excellent although I was able to notice some valuable labels from all over Italy. Even though I'm from Rome I think we'll go back.
paolo palombo
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30 Marzo 2025
10,0
I had the pleasure of eating in this restaurant, tasty dishes and quality products. Congratulations to all the staff
Tiziana Santodonato
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16 Marzo 2025
10,0
As for the food, nothing to say, everything is good, but unfortunately there is difficulty in parking and for the service the wait is a bit long, I assume the kitchen is small because the waiters service is seen as efficient.
vincenzo fortunato
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13 Febbraio 2025
8,0
Superlative, on Sunday in the company of friends, very fresh fish from the appetizers, to the fish-rich tagliolini allo scoglio, to the fried fish, water, house white wine and a soufflé which we divided to taste a spoonful each. Very honest price that you wouldn't even eat pizza at that price. We will happily return and I would like to point out that it was the first time for us, in fact our friends who are their customers brought us to this place. Thank you.
massimiliano boezi
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20 Gennaio 2025
10,0
Il mio posto preferito a Frosinone. Qualità/ prezzo imbattibile. Atmosfera cordiale e familiare. Vasta scelta di piatti anche per persone con intolleranze. Cucina tipica ciociara e non solo. Ottimi sia i piatti di terra che di mare.
Ludovica L
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25 Dicembre 2024
10,0
Cena di Natale tra colleghi all’ insegna dell’allegria e della buona tavola. L’ antipasto è ricco, come d’ uso, con prosciutto stagionato e lonzino di maiale, poi ovoline, pecorino, frittata, torta rustica, melanzane grigliate e alla parmigiana. Il tutto servito con focaccia calda, eccezionale. Tutto buonissimo, già solo con l’ antipasto staremmo bene e potremmo alzarci. Ma si continua col primo: la maggioranza opta per un tris di polenta con spuntature di maiale, broccoletti e funghi porcini, ma c’è chi si abbandona ad un tonnarello cacio e pepe, e chi sceglie i fini fini al pomodoro. Nessuno si lamenta, la qualità è superlativa, tutti mangiano con gioia. Al termine, sfido il mio stomaco e mi concedo una tagliata di manzo con rucola e parmigiano, cottura media, morbida e gustosa, un’ esperienza sensoriale sublime, il palato gioisce e ringrazia. Infine un meraviglioso croccante all’ amarena Bindi, un bicchierino di Unicum per digerire e tutti a nanna. Come sempre la cordialità della signora è proverbiale e il rapporto prezzo qualità ancora oggi stupefacente. Complimenti, cinque pallini strameritati, anche per il vino della casa, tutt’ altro che banale nella sua struttura.
roberto c
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20 Dicembre 2024
10,0