Gino (and his family) are unbeatable! Without a doubt, the best restaurateur in the province of Frosinone! Number one!
Dario De Santis
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19 Luglio 2025
10,0
A wonderful discovery, like all of Boville Ernica. Nestled in the historic center, it offers both outdoor and indoor air-conditioned seating. Typical local cuisine with a fresh twist. The antipasto is the star of the menu. A must-try. Excellent value!
Alessandro Mealli
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19 Luglio 2025
10,0
Authentic restaurant!! Excellent! Inside the old city a perfect simple menu of authentic and excellent Italian dishes! Very very! Recommended. No tourists, mostly locals.
Avihay Perry
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02 Luglio 2025
10,0
Courtesy, kindness and professionalism...This is the Il Frantoio Restaurant.
Oreste Acanfora
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30 Giugno 2025
10,0
Quality courtesy and professionalism in a characteristic environment combined with familiarity. 4 people.
Francesco Paglia
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15 Giugno 2025
10,0
We had lunch here on Sunday.
The menu does not specify appetizers and first courses.
I think they vary from time to time depending on the season.
The gnocchi with sauce are good, made by them.
I had the paccheri with asparagus and bacon.
The asparagus is good, even if the pasta is overcooked...
The cold cuts and cheeses of the appetizer are good, like the tribolati mushrooms.
The staff is friendly and the service is not slow.
The place is nice.
It is certainly traditional cuisine presented in a genuine way.
Raffaella Di Benedetto
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02 Giugno 2025
6,0
The food was very good and arrived very quickly, the place was very clean and the employees were really kind and friendly.
Flavio Fabrizi
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01 Giugno 2025
10,0
I really liked the staff, they were very good and kind, and the food too, very good.
Luca Iorio
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01 Giugno 2025
10,0
Ci siamo capitati per caso mentre eravamo a fare una gita nei paraggi. Non siamo rimasti entusiasti. Il locale era pieno di clienti, ma i piatti arrivati a noi non erano così eccezionali da rimanere impressi, nessuno in particolare. Non abbiamo mangiato male, ma neanche bene.
MADELA D
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27 Aprile 2025
6,0
questa non è una recensione di critica ma bensì per migliorare e tornare alle portate un pochino piu abbondanti, tempo fà erano molto piu abbondanti.
siamo stati qui dopo non moltissimo tempo e debbo dire che non mi voglio lamentare per la qualità del cibo che è sempre molto elevata ma debbo un pò lamentarmi sulla quantità specialmente del antipasto considerando che eravamo in sei anno servito un piatto a centro tavola con gli affettati di cui sei fette di prosciutto, un piattino con dei funghi di cui abbiamo dovuto dividerti un mezzo cucchiaio a testa, delle mozzarelline di cui due a testa, ed un piattino con della salsiccia secca. accompagnato da pizza pane bianca e rossa, beh per il prezzo pagato per gli antipasti 10 euro a testa mi sembrano un po' troppo, e troppo poco il contenuto.
con i secondi di carne anche questi ottimi, ma ....abbiamo preso broccoletti ripassati e patate al forno, i broccoletti erano un bel piattone ma le patate...... due a testa...
consiglio?
riprendete le porzioni che avevate tempo fà.
Lucio Fiorenzo G.
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25 Febbraio 2025
6,0