A name is a guarantee...quality regarding the food and quality regarding the service! It also offers set menus with dishes so abundant that you struggle to get to dessert! Number 1
mirko esse
.
29 Luglio 2024
10,0
This restaurant is small but very welcoming, you go from first courses to second courses in a flash, very abundant dishes and selections of chosen meats (Cecchini meat) very valuable of its kind, obviously I love the Aberdeen Angus Argentina meat (which obviously is there was) The only negative point was that it was a little hot. But otherwise the dinner was wonderful :)
Jacopo
.
03 Luglio 2024
8,0
The meat is good (for goodness sake you pay well for it) and it's cooked well, you have to understand the hostel's service, the location is a bit retro but overall I'll go back every now and then
Romeo Poratti
.
27 Giugno 2024
6,0
Excellent food, excellent wine and the innkeeper always has that extra edge!!!!!!!!
Riccardo Costa
.
24 Giugno 2024
10,0
Excellent, impeccable meat and starters, first courses to try on another occasion, warm and welcoming place,
Andrea Manai
.
22 Giugno 2024
10,0
Per un piemontese andare in Liguria a mangiare carne suona strano. Eppure qui, nella storica trattoria, tutto sembra perfettamente normale e… gustosissimo.
Persino il simpatico patron Fabrizio, in canottiera, sa calarsi perfettamente nei panni del bravo oste.
Si mangiano le carni di Dario Cecchini, il macellaio d’Italia, cucinate alla perfezione in un ambiente in cui sorrisi e chiacchiere vengono scambiati tra un boccone e l’altro. Un difetto? Trovare (il) posto!
Ma i quattro passi da fare per raggiungere l’osteria saranno il prezzo (modesto) da pagare per una grande serata
Maur0Demichelis
.
08 Giugno 2024
10,0
A true institution when it comes to meat-based cuisine. The tasting and rustic menus allow you to try the most representative dishes at a lower cost than the à la carte menu.
Andrea Repetto
.
26 Maggio 2024
10,0
Antichissima trattoria in quel di Quarto, Gigino è sempre stato una sicurezza per quel che riguarda la carne, specialità della casa. Ha una clientela affezionata che riempe le simpatiche salette non solo nei weekend, per cui è necessario prenotare.
Mi sento di condividere le altre recensioni positive pubblicate, anche se abbiamo preso un menu degustazione che presentava almeno un punto debole, ovvero l'arrosto di maiale servito per secondo insieme alle salsicce: veramente troppo asciutto e difficile da masticare.
Per il resto tutto bene: ottimi i salumi serviti per antipasto, i dolci e le pappardelle al ragout che ho trovato veramente eccezionale. Un pò grossolani gli gnocchi alla crema di tartufo. Una bottiglia di ottimo Chianti ed acqua minerale. In tre abbiamo speso 127 €. Porzioni abbondanti.
Il locale è composto da diverse salette arredate con gusto vintage. Ottimo servizio.
Se vi piace la cucina dai sapori ricchi in cui la carne la fa da padrona questo è il posto giusto per voi. Astenersi vegani...
genoa934
.
26 Maggio 2024
8,0
All delicious 😋 abundant dishes I recommend meat and tasting menu!
Massimiliano Azzolini
.
17 Maggio 2024
10,0
Great food, delicious pasta and meats cooked to perfection. We had dinner our first night in Genoa and the food was so good that we had to already make a future reservation for our last lunch before leaving Genoa. Friendly service staff and we were able to make reservations via a phone call with someone who can converse in English. Perfect start to our trip to Genoa. Definitely recommend anyone to visit for a great gastronomical experience. 👍🏽👍🏽
abdullah yousoff
.
12 Maggio 2024
10,0