Very rustic tavern with a fun and friendly atmosphere. There are typical Ligurian dishes, from pasta with pesto to farinata, passing through all their typical cakes and fried foods. Also ideal for a quick meal before or during a walk in the nearby shopping streets
Fabrizio Follesa
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28 Maggio 2025
Great place to eat typical food without too many pretensions. We tried the farinata, the chard pie and the pasta with pesto, all good. Unfortunately, the tomato rice pie was very disappointing.
Small and very informal place. We had lunch outside, where they have just 3 / 4 tables right on the street.
Friendly staff and fairly fast service.
Eva Capizzi
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27 Maggio 2025
Super typical, one of the best pestos I've ever eaten. Eccentric service, recommended!
Laura Celli Volta
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25 Maggio 2025
Small tavern that offers simple and traditional Genoese and Ligurian food. Honest prices and attentive and kind staff.
Enrico Ballero
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20 Maggio 2025
traditional Ligurian dishes in a spartan environment that takes you back in time. If you're looking for a selfie location, keep going, but if you want to eat your Ligurian grandmother's dishes, stop. Prices are not very low but adequate for the quality of the dishes. We'll be back
Informal places. Good Ligurian cuisine.
Typical Genoese trattoria with all the goodies, savory pies, cheese focaccia and farinata.
Excellent fish dishes and first courses.
Informal environment
Sergio Buzio
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18 Aprile 2025
very typical and characteristic, it seems to enter an inn of other times. Kind staff and fantastic food!
Alessandro Battaggia
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29 Marzo 2025
Il locale è pulito ma molto basico, arredamento e muri sono un pochino lasciati andare, forse però è lo scopo del proprietario.
Il baccalà fritto e l'insalata di riso erano PAZZESCHI. Il fritto era leggero e non secco e l'insalata di polpo si scioglieva in bocca mentre il gusto intenso ma perfetto di aglio si mischiava con il prezzemolo. L'ho adorato. La farinata e la focaccia con il formaggio sono il top dei top !!!!!
Gnomo 9.10
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17 Marzo 2025
Posso valutare solo l'ambiente e la qualità del cibo, dato che si trattava di un "aperitivo" privato organizzato e offerto nella sala interna del locale.
L'ambiente è molto "genovese" e per questo molto sobrio e semplice, quasi dimesso. D'estate oltretutto faceva molto caldo. Ma il cibo era di buona qualità e gustose (torte di verdura, frisceu, focaccia al formaggio...) e abbondanti.
galadiel67
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10 Gennaio 2025