Locale perfetto per un pranzetto made in Genova. Oggi ho mangiato un baccalà fritto strepitoso, bello ciccioso di pesce e con una pastella croccante e asciutta, insalata di polpo freschissima e un assaggio di torte genovesi davvero genuine con la sfoglia come la tirava mia nonna. Anche il pane è fatto da loro buonissimo. Abbiamo terminato con 2 pezzi di farinata cotta a puntino, sottile e morbida nonché croccante a lato. I ragazzi che gestiscono l'attività sono gentili e cordiali, il servizio è veloce e ti sembra di mangiare a casa.
Antonia R
.
22 Luglio 2024
10,0
Typical Genoese tavern, one of those that are now increasingly rare to find, because many prefer to conform to the tastes of tourists. It's certainly not a place for snotty jocks.
Here you can still breathe the simplicity of the local cuisine, perhaps without particularly "instagrammable" dishes, but genuine and tasty.
The staff is friendly and the prices are fair.
Absolutely recommended if you visit Genoa, it is also a stone's throw from Brignole station.
Davide
.
18 Luglio 2024
10,0
Excellent food! Helpful and courteous staff. Very suitable for a quick lunch. Top prices! Highly recommended!
Stefano Franch
.
13 Luglio 2024
10,0
An apotheotic cuisine, high quality and truly tasty food. The stockfish with pesto and the pasta with pesto were divine. I don't know what to add... traditional place and friendly staff. If I return to Genoa 1000 times, I should return 1001 times.
Giovanni Ruotolo
.
01 Luglio 2024
10,0
I go there for the farinata which in my opinion is delicious
MASSIMO SCADUTO
.
01 Giugno 2024
10,0
Quick but delicious lunch, excellent stuffed focaccias and extraordinary chickpea farinata, all cooked in a beautiful wood-fired oven, simple, typical place. I recommend..❤️
Maurizio Bini
.
23 Maggio 2024
10,0
If you are looking for nouvelle cuisine you are in the wrong place.
Here you will find healthy and succulent traditional Ligurian dishes and savory pies made as they once were.
Delights for the palate that you can also take home as a reminder.
I go there every time I'm in Genoa.
Massimo Lombroso
.
22 Maggio 2024
10,0
Mi pare che tanti anni fa si chiamasse "Guglie" e ne ho ricordo come di una bettola dove si mangiava benissimo. Adesso è stato un po' rimodernato, e si mangia comunque bene.
Thelocalhero
.
19 Maggio 2024
6,0
Mouth-watering stuffed anchovies!
Elena Budria
.
18 Maggio 2024
8,0
Excellent Genoese tavern; Remarkable kindness, food and service
Annamaria Maringoni
.
03 Maggio 2024
8,0