very typical and characteristic, it seems to enter an inn of other times. Kind staff and fantastic food!
Alessandro Battaggia
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29 Marzo 2025
Family tradition, once a year it is mandatory to eat here: farinata, savory pies, cucculli, panissa and cod fritters. Must try
Matteo Fasce
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20 Marzo 2025
From the street you enter what looks like a rotisserie with a wood-fired oven. Inside there are two small rooms. Imagine a trendy place... here it's the opposite. The only very efficient and kind waitress shouts the orders to the kitchen and runs very quickly between the tables. The food for me is the strong point. Very good and typical Ligurian, but for real. The plate of mixed cakes is a blast. The stuffed anchovies are no exception. The farinata with the right crust. The honest bill. Generous portions.
Guido Montagnani
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19 Marzo 2025
Quick dinner based on typical local products. Some really good
Walter Lorito
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15 Febbraio 2025
I went there today for the first time on the recommendation of someone. It's been years since I ate such good farinata, I thought I'd never find a place where they made it like they used to, with a wood oven!
Sandro and Giulia, the managers, really kind, when I go to the center of Genoa again, I will return 😃
Giuliana Repetto
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30 Gennaio 2025
Posso valutare solo l'ambiente e la qualità del cibo, dato che si trattava di un "aperitivo" privato organizzato e offerto nella sala interna del locale.
L'ambiente è molto "genovese" e per questo molto sobrio e semplice, quasi dimesso. D'estate oltretutto faceva molto caldo. Ma il cibo era di buona qualità e gustose (torte di verdura, frisceu, focaccia al formaggio...) e abbondanti.
galadiel67
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10 Gennaio 2025
I had to eat dinner in my jacket. The seafood risotto with frozen products (ok it was written on the menu) but the mussels were still frozen😡🤦♂️🤦♂️ ah I forgot everything was rigorously heated in the microwave. I won't be coming back again
One of my favorite places in Genoa. Old-style tavern, with typical products of Ligurian and Genoese cuisine. The stuffed vegetables, farinata and recco-style focaccia are excellent. Then there are seasonal products such as lean cappon in December or stuffed artichokes in spring. Something you absolutely must try are the vegetable cakes and the rice cake. Among the first courses I would like to point out the Genoese minestrone and the trenette with pesto. Among the second courses, try the fish-based dishes. An experience worth having. Then you are right in the center
Andrea BRUZZONE
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05 Gennaio 2025
I went specifically for the cod fritters, freshly made, full of fish and nice and dry and tasty. The farinata and cheese focaccia are excellent. For me a guarantee.
antonia rossi
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01 Gennaio 2025
Situata nel cuore pulsante di Genova, l’Ostaia San Vincenzo è un ristorante che incarna l’essenza della tradizione culinaria ligure, arricchita da un’accoglienza familiare e un’atmosfera calorosa. Perfetto sia per i genovesi che per i turisti desiderosi di scoprire i sapori autentici della città, il locale si distingue per qualità, semplicità e attenzione al dettaglio. L’atmosfera è conviviale e rilassata. È il luogo ideale per chi desidera sentirsi a casa, pur vivendo un’esperienza culinaria di livello.
Il menù propone i grandi classici della cucina genovese e ligure, preparati con ingredienti freschi e di alta qualità. Tra i piatti da non perdere spiccano la farinata sempre eccezionale, i cuculli e la panissa, trofie al pesto, le acciughe ripiene e il baccalà, cucinato alla perfezione. Per chi cerca qualcosa di diverso, i piatti del giorno offrono spesso piacevoli sorprese stagionali
Pierre Kensington PK
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17 Novembre 2024