excellent fried foods, remarkable dough, gourmet pizzas not to my taste
Mimmo Imperatore
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06 Marzo 2025
6,0
Excellent pizzeria a few km from Rome... nice and welcoming place, the owners are fantastic and the pizza... absolutely worth trying!
franco comparato
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05 Marzo 2025
10,0
Sit back and relax to read this review because it truly deserves your time and attention. I ended the previous sentence with the words "time and attention" not by chance, because in my opinion they reflect in detail everything that Amalia Costantini and subsequently all her STAFF dedicate to the product and the environment that surrounds it.
I saw this place through a video on YouTube and immediately fell in love with it, both on an ethical level and with the people, and I finally decided to go there.
I decide to take an evening for myself and my wife and book for February 15th, I am immediately welcomed by the warmth and kindness of the staff and her husband Fabio (if I'm not mistaken). The environment is fantastic, calm and attention to detail can be felt everywhere. Fabio shows us the menu and explains the ethics of the place, we listen and look at him fascinated. We taste 3 of their appetizers and leave with a taste of their fantastic pizzas. Calling them pizza is an understatement, they are works of art!
We conclude with a dessert, Oscar-worthy tiramisu and an artisanal panettone with a sauce that delicately accompanied it.
At the end of the evening we met Amalia and had a chat with her and her husband Fabio, where they told us everything: work, passion, searching for ingredients, taking care of their daughter's vegetable garden... With our eyes shining, we thanked them and apologized for not having had this experience sooner! If only 50% of restaurateurs adopted a modicum of the ethics transmitted by MATER, it would be a significantly better world. Thank you for everything, see you soon, I will bring my children to taste your art, because you deserve it, but above all WE DESERVE IT! Daniele and Claudia.
daniele quagliarella
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25 Febbraio 2025
10,0
Delicious high quality starter, pizza and dessert. Well-kept environment.
Eleonora Polidori
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22 Febbraio 2025
10,0
Very nice place, attentive and welcoming service, EXCELLENT, highly digestible pizza!! I was very happy, I will definitely come back to visit you, also because there are still many Gourmet pizzas to try 😋Congratulations👏
I Barboni Di Trudy (I Barboni di Trudy)
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15 Febbraio 2025
10,0
He always proves himself to be at the top
Rosella Mordini
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30 Gennaio 2025
10,0
Very nice restaurant, excellent service, you need to book because it is almost always full, it is not a typical pizzeria... I recommend it. They also have vegetarian pizzas
Dottoressa Iwona Radomska
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23 Gennaio 2025
10,0
Certo è che prima di recarsi in locale "particolare" è sempre meglio prendere qualche informazione.
Se pensate di andare in una pizzeria come le altre allora girate la macchina e andate altrove, questo locale è un'altra cosa.
Devo essere onesto le nostre aspettative erano alte e fortunatamente non sono state disattese.
Abbiamo ordinato un menù bimbo (pizza margherita, chips fatte a mano e leggerissime e acqua 0,5l), 3 supplì differenti l'uno dall'altro, una pizza e 2 mezze pizze (per assaggiare più di un prodotto). Acqua (1lt di Ferrarelle), birra piccola alla spina e una cheesecake 8 (fatta in casa) per chiudere. PREZZO € 85.
Io dico sempre che il conto deve essere proporzionato alla qualità ed alla quantità del cibo e qua non si può obiettare nulla. Le materie prime sono eccellenti e i gusti ben bilanciati, i salumi utilizzati davvero eccellenti. Una pizza si misura anche dalla digeribilità, e posso dire che non ho avuto nessun problema durante la notte.
Mentre scrivo (ore 9:38) sto mangiando 2 spicchi che ho avanzato ieri, 3 minuti in forno tiepido ed erano come appena uscite dal forno "originale", non sempre è così.
Noi siamo stati serviti dal titolare, devo dire che ci siamo sentiti "coccolati" al punto giusto, senza ingerenze fastidiose e con il giusto interesse, alla fine siamo solo normali clienti :-)
Il locale è in una via dove si può parcheggiare facilmente.
Daniele Sechi
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20 Gennaio 2025
10,0
I've been thinking about trying Mater pizza for a while and my expectations were fully met. The sensation is that of being enveloped by a miscellany of visual, olfactory and gustatory sensations, which persist together at the same time. Staff present and attentive, ready to advise and welcome any feedback from diners.
Interesting experience
Felman73
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19 Gennaio 2025
10,0
Scottato da precedenti esperienze in pizzerie gourmet mi sono avvicinato a mater con diffidenza.
Dopo i primi assaggi però ho cominciato a capire l'alto livello della cucina e gli abbinamenti di sapori mi hanno lasciato di stucco, ovviamente in positivo.
Complimenti a tutti, dalla cucina ai camerieri: di grande eleganza e cordialità.
Torneremo sicuramente per assaggiare altre prelibatezze.
federico l
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22 Dicembre 2024
10,0