Authentic and very good food at very fair prices - be sure to have the chef recommend a dish. The wine is from the area and we enjoyed it excellently. The sugo recipes are all old family recipes and incredibly harmonious on the tongue.
A place discovered completely by chance because it was on the Crotone seafront and because it was one of the few, if not the only one, open after 3pm. We sat down with a friend and initially ordered vrasciole with aubergines and meat: the meat ones are delicious. As a first course we both took cavateli with sausage with a pinch of homemade chilli made by the good owner: they were mouth-watering. Coffee was offered and with half a liter of wine we paid €16 each. Absolutely worth trying for anyone wanting a taste of typical Crotone cuisine.
Posto molto casereccio ma super tipico e caratteristico. Le polpette e i tosto i davvero buonissimi, abbiamo fatto aperitivo con qualche antipasto e ci hanno persino portato degli assaggino di pasta visto che hanno capito che eravamo turiste! Personale carinissimo e super disponibile, eravamo otto persone ci siamo alzate e tornate dopo mezz’ora e hanno comunque trovato un posticino per noi. Simpatici e prezzo giustissimo per tutto il vino, il cibo e le risate di cui abbiamo goduto. Ferragosto perfetto!
Buon rapporto qualità prezzo, presa bruschetta con sardella di Crucoli e cipolla rossa di tropea (molto buona!), Antipasto long beach ( non soddisfatto per la qualità del prosciutto, salumi, formaggi e sottoli - tutto trovato molto standard), vrasciole di melanzane gustose. Servizio veloce. Dalle recensioni mi sarei aspettato di più. Buona la posizione fronte mare