Renovated and very nice place with modern details, the service needs to be improved even if the waiters are good they could be more attentive, but it makes up for it with the pizza which is really well made, all types of pizza are of a high standard and I am gluten intolerant, I am satisfied with the pizza for celiacs, Margherita with delicious tomato from the area, truly compliments because you have brought me back to the flavors that I had missed in recent years given my difficult pathology, you are the best on gluten-free, so I highly recommend this pizzeria 🔝🍕
P.S. It's also convenient because eating for around €10/15 per person isn't easy given everyone's increases and then the quality is guaranteed.
Costantino Di Prisco
.
17 Novembre 2024
10,0
Excellent food. Careful preparations. Very kind staff.
maria crescenzi
.
04 Novembre 2024
10,0
We ate the pizza with goat chop. Very good, very soft dough. Very kind people, a beautiful environment, it's a nice place to return, congratulations to all the staff
norma falanga
.
01 Novembre 2024
10,0
Great pizza, great artisan fries
Alfonso Senatore
.
18 Ottobre 2024
10,0
Friendly environment, quick, precise and professional service. Very clean and well maintained place. Fantastic pizza and fried food! The gluten-free pizza and fried foods are also excellent! I recommend 5 stars++
Lucio Pappalardo
.
18 Ottobre 2024
10,0
I've been to the pizzeria da salvatore be Rosanna and I can say that the pizza is something exceptional
Nicola Schiavo
.
06 Ottobre 2024
10,0
The Pizzeria Oasi in San Marzano sul Sarno is a true jewel for pizza lovers. A welcoming atmosphere, high quality ingredients and a varied menu, with pizzas cooked in a wood oven, make every visit unique. Don't miss the house specialties. Friendly service and competitive prices complete the experience. Absolutely worth visiting!
Michele Sorrentino
.
06 Ottobre 2024
10,0
The gluten-free pizza is truly exceptional, the best I have ever eaten. There is no comparison even with the famous pizza of Naples. You don't notice any difference with "normal" pizza. Light dough, the products used are of high quality. I also recommend eating the gluten-free croquettes, which have a unique flavour. Very good artisanal gluten-free beer, with more choice in strengths and types. A celiac at the Oasis really feels at home, excellent dishes and lots of attention to the world of gluten-free. Finally a place where we celiacs don't feel "different".
Even the “normal” pizza is very good. My partner recommends trying the braciola pizza and the Oasi pizza, which is a real specialty.
Friendly and helpful staff. The place is new and renovated a few months ago, welcoming and clean.
Absolutely worth trying 😊.
Alessandra
.
06 Ottobre 2024
10,0
Ieri sera sono stata a mangiare una pizza con degli amici alla Pizzeria Oasi a San Marzano. Non ci andavo da circa un anno, ma ricordavo che la pizza era buona e che la specialità era la pizza con la capra.
Ho chiamato per prenotare e il ragazzo mi ha detto che il primo orario disponibile era alle 21:45. Siamo arrivati con 10 minuti di ritardo e ci hanno detto che il nostro tavolo era stato ceduto ad altre persone perché eravamo in ritardo. Ci hanno assicurato che ci avrebbero fatto sedere in 10 minuti, ma alla fine abbiamo aspettato 45 minuti.
Sono rimasta molto dispiaciuta per questa situazione, perché alla fine erano solo 10 minuti di ritardo e loro hanno usato questa scusa per coprire la loro pessima organizzazione. Il locale è accogliente, la pizza è buona e l’impasto è ottimo. La pizza con la capra rimane la loro specialità.
Sconsiglio la frittura e invito a migliorare il servizio e soprattutto il menù, che è troppo colorato e difficile da consultare.
Virgi
.
08 Settembre 2024
8,0
Siamo stati due volte in questa pizzeria sempre con amici, anche se la pizza è buona con buoni prodotti e un buon impasto lievitato e leggero, nonostante avessimo preso dei fritti proprio per stemperare un po’ la fame e la lunga attesa dalle pizze, non è possibile ogni volta dover aspettare Tra Fritti e pizza un’ora. Il loro problema è che fanno anche molto asporto quindi non riescono a gestire tutto il flusso insieme alla sala e quindi cominciano a crearsi dei problemi con i clienti seduti a tavola, infatti le discussioni non sono state solo con noi ma anche con diversi altri tavoli entrambe le volte. Unica soluzione forse in settimana forse ci riproveremo altrimenti va bene così
albertoroxx
.
04 Agosto 2024
6,0