Here you can find Vigolo cake ice cream. Even the owner was honest enough to admit that it wasn't exactly the same taste as the aforementioned dessert, but it was still good. The dark chocolate one, however, was really excellent, almost like a mousse. The pistachio, on the contrary, is totally worth revisiting: it was decidedly weak on the palate and far too sweet. The price is very honest for the quantity given in the single cup. In short, from the ice cream point of view, the inn is quite approved.
Giada Alrazem
.
10 Agosto 2024
8,0
Cozy place and very friendly staff. Simple but good food. It also offers large spaces outdoors to be outdoors. You spend the right amount on food.
Carmine Tammaro
.
27 Giugno 2024
8,0
Old time place with a young owner....
Paolo Ferrari
.
11 Maggio 2024
10,0
The last time we went to eat the stuffed chisolini and, as always, we had a great time. Thick and non-greasy chisolini, fried in a superlative way. It's always a great idea to eat here
Marco Gregori
.
05 Maggio 2024
10,0
Good! We were with our little son and they put us in a room with other children, friendly staff, good first courses and starters too, very good tiramisu. Very friendly place.
The price of the mixed starters is slightly high, otherwise nothing to say.
We'll be back :)
Isabella Villani
.
07 Marzo 2024
8,0
Gita fuori porta nel piacentino con sosta pranzo in trattoria. Locale nel centro della piccola ma graziosa frazione di Vigolo Marchese, a pochi passi dalla bellissima chiesetta edificata attorno al 1100. Cordialità, servizio buono, pietanze molto buone, cucina casalinga arricchita dagli ottimi salumi piacentini. Assaggio di salumi e formaggi seguiti da tortelli e anolini fatti in casa accompagnati da un buon Gutturnio. Tutto molto buono, prezzi giusti, consigliato.
Alessandro P
.
25 Febbraio 2024
8,0
In gita con amici ci siamo fermati in questa tipica osteria, dove abbiamo mangiato un ottimo antipasto di salumi di qualità, formaggi ed una super giardiniera casalinga, il tutto accompagnato dai "chisolini" simili ai nostri pinzin Ferraresi. Io poi ho proseguito con le mezzemaniche al ragù di salsiccia, molto buone, e gli amici con anolini in brodo e tortelli classici di ricotta e spinaci, buoni ma leggermente avanti di cottura. Sul gradino più alto della classifica il Gotturnio sfuso della casa davvero buonissimo. Ottimo rapporto qualità prezzo. Consiglio
464macig
.
25 Febbraio 2024
8,0