La Locanda In

8,2

Basado en 631 opiniones encontradas en 3 webs


7.2
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Gestione recensioni

Locale molto accogliente e familiare, conosco benissimo i titolari e la carne alla brace è eccezzionale.. Per non parlare della pizza, grande e croccante supercondita.. Prezzi onesti e relax totale!! Consigliatissimi Torneremo sicuramente
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23 Gennaio 2025
10,0
Locale molto carino, l'interno è accogliente, peccato che fuori ci sia posto per pochi tavoli e l'estate è un pò penalizzato (però c'è chi ama l'aria condizionata, quindi...). Cucina mediterranea, ottima carne, ottimi primi, fanno anche la polenta. Personale molto gentile
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20 Gennaio 2025
8,0
I apologize. I actually did the wrong activity for the pizza review 😞. I ate here a few years ago for dinner with friends and it was all good. Sorry 😅
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19 Gennaio 2025
8,0
I have been a customer for a long time and I absolutely recommend trying especially the really good meat but there is no shortage of excellent first courses and also sandwiches with various fillings and pizzas.
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17 Gennaio 2025
10,0
I often go there, quality/price at the top, everyone is friendly, really satisfied
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15 Dicembre 2024
10,0
Exquisite food, very friendly staff. I will certainly be back soon. Highly recommended
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10 Dicembre 2024
10,0
Family dinner. Homemade appetizer (charcuterie and cheese platter, beans with pork rinds, chicken hunter, mixed bruschetta), first course pappardelle with wild boar, second course mixed grill with potatoes. To finish, tiramisu and apple dessert. All good.
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20 Novembre 2024
10,0
Always the best. The tartare is heavenly with the porcini mushrooms and the meats are always of excellent quality!
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16 Novembre 2024
10,0
Nice place, go inside and admire the various cuts of meat offered, outside, on the street, I don't recommend it. The main dishes are meat-based but it offers a good choice of typical Roman dishes. The platter is good and varied and is good for two/three people, the first courses are good, the second courses are meh: I asked for the cockerel and I received a grill bill from the supermarket, the chicory tasted like nothing, the shank ditto, the burgers were delicious . The staff are friendly and familiar at the same time, the prices are average. I might go back, I would definitely choose different dishes from those already tried
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06 Novembre 2024
6,0
Here you can enjoy excellent first courses, the pizza 🍕 exceptional!!!
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14 Ottobre 2024
10,0

Ristoranti simili a None

8,2
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Recensioni

Salto nel Blu Beach Bar

02/06/2024: It's the second time we've come: cuisine with attention to preparation, materials and plating. Reasonable waiting times. We will definitely be back!
31/12/2023: Mi è sempre piaciuto e affascinato il "MARE D'INVERNO".Sono un romantico,non ci posso fare niente.Con altri miei 2 amici di infanzia,ci siamo presi una giornata e abbiamo lasciato a casa Moglie e figli,e da Torino,siamo andati a Genova.Avevamo pure intenzione,di mangiare pesce.Trattoria UTRI BEACH,mi ha ispirato.Seguivo in TV il programma "Camionisti in Trattoria" con Chef Rubio.Devo dire,che entrando dentro,abbiamo fatto un ottima scelta.Posto informale (Come piace a noi/me ),cucina a vista,pesce ottimo e porzioni abbondanti.Abbiamo preso 3 Spaghetti alla marinara (C'era il mare dentro),2 grigliate miste di pesce (Esagerate),e io un Branzino alla griglia (Veramente tanta roba).1Lt e mezzo di Rosato della casa,acqua,caffè e amari, totale €147,00 in 3.Eravamo pieni.Prezzo giusto.Eravamo a Genova,con vista mare.Niente da obiettare.Cameriere♀️ gentili e professionali.Ritorneremo sicuramente all'UTRI BEACH.Garantito. By Carmine di Torino
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Recensioni

LOSTERIA

07/01/2024: Bravo! The best restaurant in Grado at the moment! Excellent food, family atmosphere, very good spirits and acceptable prices! The dishes are really excellent, sour sardines (in savor), scallops au gratin, spagetti amatriciana and vongole, frittura misto and calamare ferri (sooo tender!). But the highlight is the creation: mullet with bacon (Cefalo from Lardo) with onion jam, a poem! An insider tip is the Trieste-style patata, which is practically potato pancakes, but wonderfully creamy and subtly seasoned with onions and panzetta. Of course the deserts were also excellent, especially the sorbettos, the mille foglie and the panna cotta. We are excited!
01/01/2024: Knowledgeable and kind staff, I got two really good pizzas "but they also do fish and meat" and desserts and coffee to finish, a really nice discovery. I highly recommend it when I return to Grado. I will be back. Congratulations to all the staff.

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