Simply exceptional!
Highly recommended
Marzia Brotzu
.
13 Marzo 2025
10,0
After having been here many, many times, when you leave you want to come back many, many more times.
Everything is excellent
Fabrizio Milia
.
01 Marzo 2025
10,0
Good restaurant. Pretty good location. Inside the place is a bit dull, the atmosphere is not relaxing or stimulating. The menu is decent although not particularly varied or different. The food is good, overall the flavors are characteristic of good cuisine. The service is efficient. The price is quite honest. It is a restaurant where we can return every now and then.
Riccardo Murru
.
28 Febbraio 2025
6,0
Excellent food, amazing service! Highly recommended
Sara Siotto
.
03 Gennaio 2025
10,0
All very good. Very professional staff. Number one...
Sardegna
.
27 Dicembre 2024
10,0
A point of reference for fish cuisine in Nuoro, it also has other "goodies" on the menu that stimulate the curiosity and taste of its customers. The choice of raw materials is excellent, as is the team's ability to enhance them. High quality service and good value for money complete the experience.
Marco Alessio Sanna
.
24 Dicembre 2024
8,0
Reference point in Nuoro for fish cuisine. Refined preparations and quality raw materials. The treatment of the fifth quarter is also notable. The friendly and attentive service completes the picture.
Marco Alessio Sanna
.
20 Dicembre 2024
8,0
Simply divine! The seafood fantasy is fabulous with always new proposals.... Not to mention the raw seafood proposal.... FABULOUS! the staff is always smiling and courteous, even the room is expertly designed: the tables are at the right distance without hearing the chatter of the neighbors... You are simply fantastic!
Cristina Puggioni
.
17 Dicembre 2024
10,0
Se passate da Nuoro non mancate di consumare un pasto in questo ristorante di alto livello per qualità delle materie prime, l’eccellenza della cucina e la cura nel servizio
Federico C
.
02 Novembre 2024
10,0
Domenica di fine ottobre a Nuoro, prenotiamo per pranzo in questo locale che già conoscevamo per la cucina di mare, quindi decisi a provare anche quella di terra… abbiamo optato per un antipasto di prosciutto di montagna e pecorino, spalletta cotta e lardo per mio marito, per me cervelline fritte… per continuare, io, facendo giustamente inorridire il cameriere, 😂🤣🤣 ho scelto gli spaghetti ostriche ricci e bottarga. Certamente si sarebbe abbinato meglio un bel culurgiones o un lados con ragù di galletto ma devo dire che, con un calice di bollicine che pulisce il palato, erano fantastici, con buona pace del cameriere… chissà cosa avranno pensato in cucina 🫣. Mio marito invece ha continuato con le costolette di agnellone, anche queste degne di nota. Assolutamente un locale super consigliato, non si sbaglia mai a sceglierlo!!!
Antonella O
.
28 Ottobre 2024
10,0