Fantastic food with generous portions. Truly recommended
Luca Aleotti
.
16 Novembre 2024
10,0
Even though it was less than two kilometers from home, I hadn't heard of it. A wonderful surprise!! Excellent service, everything delicious, absolutely fair quality/price ratio. Furthermore, undecided about which dessert to get, they brought them all... without putting them on the bill. Next time... and there will be... however we won't know which dessert to order... all delicious, homemade. I recommend the shortcrust pastry with quince jam👏👏👏 see you soon.
Tina Nappi
.
16 Novembre 2024
10,0
Not bad but not excellent. I think it's a little expensive for the place and what we ate.
SALVATORE IERVOLINO
.
08 Novembre 2024
6,0
Excellent service, interesting food made with love, a really unique experience. We don't have restaurants like this in England so it was fun to try something authentic to the region, especially when the live music started! We would definitely dine here again.
Kirsten Obank
.
15 Settembre 2024
10,0
excellent home cooking... and for those who like cod it's ideal... very polite and friendly staff, good value for money
Giovanni Cozzolino
.
08 Settembre 2024
8,0
Oggi per la prima volta siamo stati al Casale, e ci siamo sentiti a casa.
Cucina ottima, casereccia, ma con prodotti ottimi.
Anche i proprietari ci hanno accolto come di famiglia.
Abbiamo scelto prodotti di mare, e sono freschissimi.
Vi consiglio di venire a provare.
Nicolò
.
26 Agosto 2024
10,0
Excellent stockfish cooked in different ways, kind staff, experience to be repeated
Aniello De Simone
.
24 Agosto 2024
10,0
Excellent food and service with very friendly staff.
Valentino Comentale
.
16 Agosto 2024
10,0
A place where you immediately feel at home. Exceptional food. Michele envelops you with his professionalism and empathy, making you feel as if you have always known this place. Highly recommended and to return
Ugo Cosimo
.
04 Agosto 2024
10,0
Serata all'aperto sotto un fresco pergolato e un servizio inappuntabile. Il Casale è una trattoria a conduzione familiare con cucina di terra e di mare. Si trova ai piedi della panoramica del Vesuvio a due passi da Pompei in localitá "passanti" di Terzigno. In cucina la signora Luisa è la regina dei fornelli. Dopo l'impepata di cozze abbiamo ordinato uno "scarpariello" d'altri tempi: spaghetti con pomodoro fresco e pecorino dal sapore unico. A regola d'arte anche l'insalata di stoccafisso e il baccalá fritto con la papaccella. Piatti tra i piú richiesti e davvero favolosi. Vino locale rosso con la pesca ed, infine, ricotta e pera e torrone artigianale. Buon rapporto qualitá/prezzo e gentilezza nel servizio da parte di Pasquale che con i genitori gestisce il locale. Locale accessibile a tutti e con ampio parcheggio. Si consiglia
Antonio Venditti
.
27 Luglio 2024
10,0