Noi a Pietra Ligure, gli amici a San Bartolomeo quindi..pranzo in trasferta. Locale scelto da noi perché fronte mare e specialità pesce. Proprietario molto gentile. Locazione perfetta; piatti gustosi; servizio abbastanza veloce e personale professionale. Prezzi nella norma. A noi è piaciuto
Maria Rita M
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25 Maggio 2025
10,0
A place that smells like home and the sea ✨️🩵🙏🏻
Elisa Ferraro
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18 Maggio 2025
10,0
Dinner for 4 people, excellent grill, exceptional risotto, trofie pesto potatoes and green beans, he offered us the Amaro del Capo.
Excellent, indeed excellent.
giusi di blasi
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14 Maggio 2025
10,0
Very slight wait for service, but really excellent food. Top clam pasta. Nice and friendly owner. Advised!
Barbara Tanzi
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04 Maggio 2025
10,0
We ate very well. Tagliolini with clams are really good but the portion is a little small, as is the mixed fried food. Excellent service, I recommend
Ale Mazza
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25 Aprile 2025
10,0
Valuto il tutto positivo. La ritengo ristorante nella norma senza eccelsi come tipologia di locale, entrando non mi entusiasmava son sincero, ma una volta seduti mi sentivo a casa a mio agio con cose semplici. Piatti di un bell'aspetto e soprattutto saporiti e gustati.
Consiglio i tagliolini scampi e vongole oppure con polpa di granchio.
Gestione famigliare, titolare in cucina e la moglie a servire. Nella norma, magari nel periodo estivo con più affluenza qualcuno in più a servire ci sarà sicuramente.
Io se capita nuovamente ci tornerò. Saluti
Mariolino81
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08 Aprile 2025
8,0
Once inside the restaurant....TOP cuisine
I rate everything positive. I consider it an average restaurant without any excellence as a type of place. I wasn't thrilled when I entered, to be honest, but once I was seated I felt at home and at ease with simple things. Nice looking dishes and above all tasty and tasty.
I recommend the tagliolini with scampi and clams or with crab meat.
Family run, owner in the kitchen and his wife serving. As a rule, perhaps in the busier summer period there will certainly be someone more to serve.
If it happens again I will go back. Greetings
Mario delli Calici
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08 Aprile 2025
8,0
On Saturday I went for lunch with my parents.. we ate very well, the owner is super kind and very knowledgeable.. he even gave 2 tips to my mother on how to make ravioli with borage and ricotta.. we will be back as soon as possible, thanks.
Ivano Pittavino
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20 Gennaio 2025
10,0
Had an excellent first and second fish course for lunch. Quality, right price. I'll be back
maurizio sgroi
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08 Gennaio 2025
10,0