Sardinian cuisine restaurant in Nave di Fontanafredda.
Very well-kept and welcoming environment that creates a relaxing atmosphere.
We ate very well.
The porciddu was very good.
Young staff, always courteous and helpful.
Definitely a place to recommend.
Andrea Lo Giudice
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09 Marzo 2025
10,0
For us it was a wonderful surprise, it was the first time but it certainly won't be the last.
Cozy place, very nice environment, with great attention to detail, from the curtains to the table runners, to the decorations that make everything very welcoming and pleasant.
Very kind staff, always present and attentive in providing advice and service.
Excellent cuisine that reflects the soul of Sardinia, good quality/price ratio, highly recommended.
Gaetano Roccamo
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06 Marzo 2025
10,0
A suggestive place, beyond the Sardinian style, during the Christmas period the owners and staff immerse the customer in a magical environment.
paola cadamuro
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18 Gennaio 2025
10,0
I had a great time and ate just as much, really excellent Sardinian cuisine. Very recommended
Manuel
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15 Gennaio 2025
10,0
Ate well with porceddu and sheep's ham, super easy service
Gianni Stefan
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14 Gennaio 2025
10,0
We had a lovely evening, excellent mixed starter and sliced beef, kind and helpful staff to satisfy our requests. The place on the eve was completely decorated with a Christmas theme. It ended with the entrance of two typical Sardinian players, the instrument I think was the launeddas, it is a bit reminiscent of the Scottish bagpipe.
Stefano B
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30 Dicembre 2024
10,0
The magic of Christmas... in Sardinia... fairytale place. We went for dinner, each room was decorated with a Christmas theme creating an elegant and fairy-tale atmosphere. Typical Sardinian cuisine: upon reservation you can eat porceddu. Highly recommended for both the quality of the food and the environment.
Francesca Gentile
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27 Dicembre 2024
10,0
Very nice and welcoming place, friendly staff, traditional Sardinian dishes made with care, very good! The desserts are also excellent!
Enrico Camarotto
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16 Dicembre 2024
10,0
E’ un luogo originale per la location, ci si va anche per la curiosità di ammirare l’arredamento e le decorazione che periodicamente la proprietaria Margherita rinnova con tanto gusto e
meticolosità …. Nel periodo natalizio e’ un tripudio che merita di essere visto, per non parlare del giardino che può essere vissuto durante la bella stagione.
Per quanto concerne le pietanze : c’è una buona varietà e originalità ovviamente con predominanza di sapori della cucina sarda (il mio piatto preferito e’ la fregula).
Il personale e’ carinissimo, accogliente, simpatico senza essere mai invadente .
Un luogo insomma immerso nel territorio friulano che apre a orizzonti fuori confini geografici e ti fa sentire cittadino del modo.
Brava, bravissima Margherita che sa trasmettere l’amore per il proprio lavoro e le proprie passioni .
Angela B
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15 Dicembre 2024
10,0
Scoperto per caso..
Locale accogliente ed originale, arredato con cura senza sforare nell'ovvio. Il cibo ottimo. La qualità dei prodotti si nota e si apprezza già dagli antipasti, che sono abbondanti. Primi piatti eccezionali, sia di terra che mare. I ravioli con ripieno di formaggio non nausea e il primo di pesce, con dei gnocchetti tipo pane carasau, più spesso.. da mangiarlo tutto di un fiato. La chicca del raviolo fritto ripieno di pecorino e guarnito con miele una inaspettata delizia, nonostante la strana consistenza.
Il personale attento e preciso. Da tornare assolutamente!
Giovanni M
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23 Settembre 2024
10,0