A suggestive place, beyond the Sardinian style, during the Christmas period the owners and staff immerse the customer in a magical environment.
paola cadamuro
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18 Gennaio 2025
10,0
I had a great time and ate just as much, really excellent Sardinian cuisine. Very recommended
Manuel
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15 Gennaio 2025
10,0
Ate well with porceddu and sheep's ham, super easy service
Gianni Stefan
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14 Gennaio 2025
10,0
We had a lovely evening, excellent mixed starter and sliced beef, kind and helpful staff to satisfy our requests. The place on the eve was completely decorated with a Christmas theme. It ended with the entrance of two typical Sardinian players, the instrument I think was the launeddas, it is a bit reminiscent of the Scottish bagpipe.
Stefano B
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30 Dicembre 2024
10,0
The magic of Christmas... in Sardinia... fairytale place. We went for dinner, each room was decorated with a Christmas theme creating an elegant and fairy-tale atmosphere. Typical Sardinian cuisine: upon reservation you can eat porceddu. Highly recommended for both the quality of the food and the environment.
Francesca Gentile
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27 Dicembre 2024
10,0
Very nice and welcoming place, friendly staff, traditional Sardinian dishes made with care, very good! The desserts are also excellent!
Enrico Camarotto
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16 Dicembre 2024
10,0
Today my family and I had lunch here at Margherita's who made us feel at home... everything was very good from the starters to the dessert... thanks for everything... a hug to Federica♡ who followed us through lunch with sympathy and kindness....
Marilena Pintus
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15 Dicembre 2024
10,0
E’ un luogo originale per la location, ci si va anche per la curiosità di ammirare l’arredamento e le decorazione che periodicamente la proprietaria Margherita rinnova con tanto gusto e
meticolosità …. Nel periodo natalizio e’ un tripudio che merita di essere visto, per non parlare del giardino che può essere vissuto durante la bella stagione.
Per quanto concerne le pietanze : c’è una buona varietà e originalità ovviamente con predominanza di sapori della cucina sarda (il mio piatto preferito e’ la fregula).
Il personale e’ carinissimo, accogliente, simpatico senza essere mai invadente .
Un luogo insomma immerso nel territorio friulano che apre a orizzonti fuori confini geografici e ti fa sentire cittadino del modo.
Brava, bravissima Margherita che sa trasmettere l’amore per il proprio lavoro e le proprie passioni .
Angela B
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15 Dicembre 2024
10,0
very well-kept environment (the Christmas decorations throughout the room are beautiful, and of excellent taste)
attentive and very friendly staff, fast and precise service.
finally the food was really excellent and of excellent quality.
from cold cuts, carasau bread, cheeses. We had also booked the suckling pig, truly delicious, very soft and succulent and with a nice crunchy crust.
for those who love the flavors of Sardinian cuisine or simply love to eat well, a highly recommended place.
Diego Truccolo
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08 Dicembre 2024
10,0
Scoperto per caso..
Locale accogliente ed originale, arredato con cura senza sforare nell'ovvio. Il cibo ottimo. La qualità dei prodotti si nota e si apprezza già dagli antipasti, che sono abbondanti. Primi piatti eccezionali, sia di terra che mare. I ravioli con ripieno di formaggio non nausea e il primo di pesce, con dei gnocchetti tipo pane carasau, più spesso.. da mangiarlo tutto di un fiato. La chicca del raviolo fritto ripieno di pecorino e guarnito con miele una inaspettata delizia, nonostante la strana consistenza.
Il personale attento e preciso. Da tornare assolutamente!
Giovanni M
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23 Settembre 2024
10,0