Visited on the last opening weekend, they prepared the porceddu especially for us and we tasted cured meats, cheeses and malloreddus with sausage. Recommended by the waiter we tasted a cannonau that will remain forever imprinted in our minds... Excellent food and excellent service
Giorgio Girgenti
.
29 Ottobre 2024
10,0
You can't go wrong here! We made baked pork as an antipasto! It was the best I've ever eaten! The skin is super crispy and the meat falls apart in my fingers 🤩 then a fish soup that is served in a plate of bread!!! Delicious and a fish grigliata 🐟 the excellent and fresh wine! For all tastes of course, we order Verventino di Gallura white and with few degrees! I recommend this restaurant to 💯 venture to come to this historical place as they have a room dedicated to Garibaldi and there is much more!!!!!
BIBIAN BUENO
.
15 Ottobre 2024
10,0
Professional service and very good food.
Roland Kurmann
.
15 Ottobre 2024
10,0
Very fine restaurant.
Very tasty starters and the Porceddu.
Mario
.
11 Ottobre 2024
10,0
This place is really amazing and the food out of this world! The menu is extremely long! We were a bit induced Ed on what to order and the waiter was so kind to help us decide. We ordered both meat and fish since everything looked to good! The porcetto must be reserved beforehand but it’s really worth it! A worthy note is the pane curasau usually served with traditional bread before eating, but boy h boy was this delicious! Oily salty and with rosemary leaves in it! Count stop eating it.
Claud
.
06 Ottobre 2024
10,0
Best octopus. Fantastic cuts of meat. Grilled vegetables and good desserts.
Nora Naatz
.
01 Ottobre 2024
10,0
4 of us had dinner. Attentive and excellent service. Slightly high prices, quantities to be reviewed on the pasta dish with milk and cheese.
The rest was excellent, the fregola vegetables were really good.
Very good platter of cured meats and pecorino.
Andrew N
.
29 Settembre 2024
10,0
Only tried the meat menu, still excellent with a wide choice of cuts available at the entrance: beef, sheep, lamb, suckling pig only in the evening if you don't order in advance because it requires long cooking.
Good choice of wines and excellent desserts.
Choice of tables outside, under the pergola and inside. Ample parking.
Marco Saint
.
26 Settembre 2024
10,0
Cucumiao è uno dei locali di maggior fama della Gallura grazie al prestigio che ha saputo costruirsi nel tempo, al passaparola ed alle recensioni presenti su siti specializzati e social network. Sin da quando lo abbiamo conosciuto anni orsono, non abbiamo mai smesso di frequentarlo anche perché i gestori evidenziano una continua attenzione nel volersi migliorare confrontandosi con la clientela e ricercando prodotti e ricette di nicchia. Il locale, non molto distante da Palau, è immerso nel verde ed offre possibilità di cenare anche in veranda. Sebbene sia molto ampio ed accogliente, consiglio comunque di prenotare per tempo. Lo staff è eccezionale per cortesia, attenzione al cliente e professionalità nel servizio che svolge con gran celerità. Il menù propone un ampio ventaglio di piatti sia di mare che di terra preparati con sapienza e cura sia nella selezione di ingredienti di prima qualità che nella presentazione. Tra i miei antipasti preferiti c’è la mareggiata (ossia un’interminabile sequenza di preparazioni di mare), il tagliere con crudo di pecora, cinghiale nero e pecorino e le melanzane alla sassarese. Non si scherza neanche sui primi piatti con la loro fregola alle vongole, i maltagliati al nero di seppia con gamberi rossi e pomodorini e la zuppa di Berchidda. Tra i secondi qualsiasi cosa passi dalla brace, che si tratti di carne o di pesce, risulta sempre ben cotta, saporita e succulenta ma una menzione speciale la merita il loro porcetto con le patate. Non delude neanche la selezione dei dessert mentre la carta dei vini andrebbe solo un po’ aggiornata ma c’è l’imbarazzo della scelta per il gran numero di referenze presenti. Il conto è assolutamente in linea con la qualità offerta.
Marco S
.
31 Luglio 2024
10,0
Ristorante eccellente, con qualità ottima e proporzioni abbondanti, personale gentilissimo che farebbe di tutto per farti avere quello che vuoi, molto consigliato se una sera non sapete dove andare, però i piatti arrivano un po' più lento a causa dei turisti e delle persone che vengono in un ristorante eccezionale e prezzi un po' più alti rispetto a nella media, ma soldi ben spesi, più che caldamente consigliato
giovi_sal
.
31 Luglio 2024
10,0