1st night in Rimini and found this restaurant on the strip.Being summer and 7.00pm was very busy but table found straight away.Waiter was there and took drink orders straight away we thought was great.6 minutes later a waiter came for orders.quickly looked at menu and ordered with both meals arriving within 10 minutes. Had to chase up drinks with waiter arriving with eftpos machine 2 minutes after we finished main and still drinking. we were pushed off the table in 30 minutes from sitting. If you want to eat and go maybe. If you want to dine and enjoy your meal don't bother.
Stuart PERCIVAL
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07 Agosto 2025
The food was delicious! The atmosphere was great, it immediately gave me that holiday feeling! The baby pizza was only €7.50, which was fantastic, and you can make it as expensive as you like. We paid €100 for four people, including table service! The dishes we recommend, because we tried them: Baby pizza for kids, Pasta with 5-pack tomato sauce for two people or more, Spaghetti for two people or more, Mussels with bread, Pizza bread as an appetizer, Ice tea, White wine, Beer.
Selin Dela
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07 Agosto 2025
We ate here 4 times during our vacation, and it was a real pleasure every time! The pizzas, the meat, the salads... everything was delicious. A big congratulations to the pizza chef who works alone and does an incredible job! The server is also very kind and welcoming. The decor is beautiful and original and the atmosphere very pleasant. Everything is quality! An address not to be missed, we will definitely come back!
soso deg
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05 Agosto 2025
Great Italian cuisine in Basingstoke
Laszlo Kollar
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03 Agosto 2025
The pasta dishes at this restaurant are truly delicious, especially the handmade ones: I highly recommend trying them, freshly prepared by an elderly lady right at the entrance—truly distinctive.
The mixed fried seafood, on the other hand, is a bit uneven in quality: sometimes the portions are generous, other times less so. The atmosphere is pleasant, but if the music is too loud, it can get loud and make conversation difficult.
In summer, there are a lot of mosquitoes: I hope the restaurant activates its anti-insect systems right when it opens, so customers don't have to spend time swatting them away during dinner.
The service was super friendly and very quick, even though it was very busy.
Prices were in line with the region.
Sabine Leitgeb
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01 Agosto 2025
I asked for 15 lobsters and the waiter told me: "You have 5ex"
Gohan Ssj 2
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31 Luglio 2025
Pleasant atmosphere, food a bit disappointing. I had a skrewer (a meat skewer), and the kids had pasta carbonara. It might be my taste, but I didn't find it particularly good.
Lee thats me
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30 Luglio 2025
Il locale non prende prenotazioni. Bisogna arrivare e aspettare che la signora chiami un tavolo con il numero di persone del gruppo. Noi eravamo un gruppone da 14, siamo stati fatti accomodare velocemente in due tavoli separati, uno da 8 e uno da 6. Tavoli molto belli, con le altalene che rendono il tutto un po' suggestivo. Il servizio è piuttosto veloce nonostante la marea di gente che c'era a Rimini quella sera. Il locale è molto bello, con particolari interessanti da tutte le parti, posti come arredo. Ho assaggiato qualche pizza condivisa e poi ho preso la grigliata di pesce, ottima, la consiglio. A un certo punto, sorpresa, la musica si fa più forte ed esce "Last Christmas", con nevicata di schiuma sul locale. Bella l'idea, ma bisogna proteggere i piatti se si sta mangiando per evitare di mangiare la schiuma. Sulle altalene consiglio di aggiungere dei gancetti per ancorarsi al tavolo, per qualcuno potrebbe essere scomodo mangiare a distanza dal tavolo. Comunque, prezzo di 39 euro a testa, tutto sommato onesto. Peccato perché il continuo ricambio di persone mette sotto stress il personale che a tratti è un po' scontroso. Anche il tiramisù era buono.
Chi lascia una recensione negativa di questo ristorante è mosso da
Un sentimento d’invidia. Di seguito le nostre impressioni.
Il servizio: impeccabile, e giusto nei tempi di consegna del cibo premuroso con il cliente, sempre attento a soddisfarne le richieste… simpatico il sig Antonio che ci ha ben illustrato i piatti fuori menù. Voto 10
Il cibo: cibo ottimo e ben impiantato, piatti abbondanti e soprattutto altissima qualità. La pasta fatta a mano fa la differenza, ho mangiato dei strangozzi con frutti di mare eccellenti, i più buoni che abbia mai mangiato e delle capesante buonissime. Presente menù di terra che non ho assaggiato ma che aveva un’aspetto meraviglioso (specialmente dei ravioli serviti all’interno di una zucca) ed anche menu pizza. Esperienza top. Vito 10 e lode
Il locale: carinissimo, tante trecce di aglio appese al soffitto e poi peperoncini, pentolame di rame, vasi con frutta e verdura attrezzi e cose di altri tempi che richiamano le origini di una tradizione marinara, un potpourri di cose che lo rende ancora di più un locale unico. Voto 9
Il conto: ho una cosa importante da dire… chi pensa che offrire ai clienti il top debba essere anche a buon prezzo (e non troppo) sappia che nei pressi ci sono dei locali che vendono dell’ottima piadina. Il conto è stato giusto per quello che abbiamo mangiato. Voto 10
Se a Rimini questo era l’unico locale pieno un motivo ci sarà.
Dimenticavo, la serata è stata allietata da un momento di ilarità unico: hanno acceso la macchina della neve e fatto nevicare nello spazio antistante al locale… divertente.
Grazie e torneremo al più presto!!!!!!!!
Roberto R
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29 Marzo 2025