Excellent food, warm and welcoming atmosphere, reasonable prices.
Giorgio Luisetto
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21 Novembre 2025
10,0
It was really, really delicious. A bit pricey, but still perfectly reasonable. The service was super friendly. The pizza was amazing, and the celebratory papadelle with wild boar were truly delicious.
Josef Miller
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17 Ottobre 2025
10,0
We've been there several times now, at longer intervals. The food is consistently fantastic! Pizza, pasta, fish, and meat are all great. You should always reserve a table in advance. We'll definitely be back!
Sabine Aretz
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09 Ottobre 2025
10,0
Beautiful and good dishes, I recommend
Enrica Montani
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01 Ottobre 2025
10,0
Delicious pizza for €9 and very friendly staff! Magnificent sea view
Hélène Pinczewski
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28 Settembre 2025
10,0
We come back every year... Laura is an exceptional cook... a simple and charming place... highly recommended... reservations recommended 🙂
Armando Panzeri
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24 Settembre 2025
10,0
Great experience, one of the best restaurants on the island, it has been recommended to us over and over again by locals. The place is fine, while still remaining in an osteria, the tables outside, for example, can happen that they are a little crooked, or that the chair dances, given the steep floor. The quality of the dishes, and the service, compensate and surprise
Paolo De Ghetto
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22 Settembre 2025
10,0
First time a few days ago... It will be a regular stop on every vacation!!!
Alessio Luperini
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21 Settembre 2025
10,0
En un contexto cinematográfico, la auténtica cocina tradicional de la isla.
Platos de un sabor único con materias primas de la más alta calidad.
Servicio profesional con un toque de amabilidad que te hará sentir como en casa.
951Alberto
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30 Giugno 2025
10,0
Il posto è molto carino, con tavoli rustici e sedie colorate in una piazzetta di San Piero che è un balcune naturale sul golfo di Marina di Campo.
Il servizio è inappuntabile: un mix di cordialità familiare e professionalità.
Il cibo ottimo con porzioni che non ti fanno uscire con la fame. Il menù ha un numero di piatti contenuto (di terra e di mare). Segnalo i pici con baccalà mantecato, erbette, pomodorini gialli e polvere di mandorle, le seppie in inzimino gustose e tenerissime, la spuma di ricotta con cioccolato.
Si percepisce una cucina fatta con passione (e esperienza).
Prezzi leggeremente al di sotto della media dei ristorante dell'Elba e qualità nettamente al di sopra.
framat55
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28 Giugno 2025
10,0