Braceria Pastore In Napoli

6,3

Basado en 107 opiniones encontradas en 2 webs


tend

1.108
Di 3.215
in Napoli
9
Di 34
di cucina Barbecue in Napoli

Gestione recensioni

Recensioni Nota
Google 319 8.8
Recensioni Nota
TripAdvisor 383 8
First of all: I never start with preconceptions about a place where I go for the first time. That said, I found heterogeneity in the staff, the girls were all nice, elegant and courteous, some of the male waiters were very distinguished, a couple of elements, however, a little dissonant with the environment and the slightly glamorous atmosphere that you breathe. Apart from this, they satisfied all our requests. Not that we had asked for the moon, but it happened in other places that they treated us with condescension, well, it doesn't happen here. You feel pampered because the behaviors are affable and kind. Regarding the wines, if I could write a judgment on the wine list, mine would certainly be high, also for the expertise and professionalism of the person who, I believe, is a sommelier, who opened us an excellent bottle of Costasera Masi 2018 and expertly prepared the glasses to welcome this nectar of the gods! The appetizers were delicious. Balanced tartare with a special flavour thanks to the addition of capers, of excellent quality. Confit cherry tomatoes that “sinned” only in quantity!!! Tasty and light Apulian bombetta. The side dishes were also pleasant, everything was fresh and, if it wasn’t, it seemed so, both to the sight and to the taste, ergo, fine as it was. The meats….the only punctum dolens: they didn’t correspond in taste to the pleasant sensation of the sight: that is, they were more beautiful than good! I would have preferred my fillet a little higher and more raw, my request at the order had been: not rare, more, almost raw! My companion’s Simmental was also cooked a little more than the rare one, the marbling and consistency of the fat were good, but the pulp wasn’t very tasty. The dessert was a fashion rocher, balanced and the right size. The bill was under €230 and they reduced it to €210 and that's fine, if only the wine alone cost €60, WELL DESERVED!!! And in any case, loving Amarone, we were well aware of the amount of the expense, in addition to it being clearly indicated on the menu, like all the dishes, another point in favor of the seriousness and professionalism of the place. Unfortunately I always like to be able to give my best, but from this first experience I was unable to draw an excellent judgment....maybe a second visit will be needed....and we will make the sacrifice, I hope soon!!🤣🤣🤣 Ps thanks for understanding because on the way out I also broke a glass!!
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28 Giugno 2025
8,0
The best cooked product ever eaten, I count a little high
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09 Giugno 2025
10,0
Siamo stati a cena con amici alla braceria Pastore e posso riassumere il mio giudizio come segue. Tra gli aspetti positivi, mi sento di indicare la gentilezza di tutto il personale di sale, estremamente accogliente, garbato e pronto a soddisfare le nostre esigenze. Altro aspetto estremamente positivo e’ che la carne sia possibile sceglierla direttamente dal bancone refrigerato, indicando lo spessore della fetta che si preferisce e la relativa pezzatura. Quanto agli aspetti che non mi hanno convinto, ritengo che il rapporto qualità prezzo non possa dirsi ottimale.. I prezzi delle costate partono da 7 euro l’etto (ben 84 Euro al chilo) per i tagli nazionali, per toccare, talvolta superandolo, il prezzo di 17 euro l’etto. Ritengo che siano, comunque, prezzi che non abbiano una effettiva ragione d’essere, risultando, sostanziante, almeno doppi o forse tripli, rispetto al costo della materia prima. Devo però aggiungere, per correttezza, che i prezzi risultino indicati con sufficiente chiarezza, consentendo al cliente di scegliere su che tagli e pezzature orientarsi. Altro aspetto che non mi ha convinto è costituito dal fatto che la carne, una volta predisposta sulla griglia della brace, venga lasciata cuocere a diretto contatto con la fiamma, modalità che, oltre a carbonizzarla in alcuni punti, e’ notoriamente dannosa per la salute. Qualsisia appassionato del barbecue sa bene quanto sia fondamentale che la carne venga cotta dal calore del carbone e non dalla fiamma viva, che va sempre tenuta sotto controllo. Sarebbe, inoltre, consigliabile offrire ai clienti la possibilità di mettere al centro tavola una pietra lavica, così da poter non soltanto ripassare la carne fino a cuocerla al punto desiderato, ma anche per mantenerla calda fino alla fine della portata. Notevole la selezione di dolci, tutti di fattura artigianale. Buona la varietà della carta dei vini, offerti a prezzi nella media. Giudizio nell’insieme positivo, ma suggerirei di rivedere il listino dei prezzi
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08 Giugno 2025
6,0
All very good excellent service!!
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28 Maggio 2025
10,0

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6,3
118
Recensioni

i tre archi 2

28/04/2025: All very good, nice clean place, great food, great staff We went on Thursday for mussel soup and on Easter Sunday with the family.
28/04/2025: 15 of us came on Easter Monday and had a lovely day. The food was great, the service also everyone was very friendly. The piano bar also cheered us up with songs that we all sang together. We really had a very good time, worth repeating
6,3
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Recensioni

A' Citta e Pullecenella

25/07/2025: Very homemade food, like nonna's, highly recommended for quality and price
21/07/2025: The pizza was practically burnt on the bottom. The toppings were good. A shame. The atmosphere was quite lively. The price was reasonable.

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