Baita Santa Lucia da Fritz In Ledro

7,4

Basado en 350 opiniones encontradas en 2 webs


6.4
7.4
6.9
7.4

tend

15
Di 35
in Ledro
10
Di 27
di cucina Italiana in Ledro

Gestione recensioni

Ambiente molto tipico tirolese, abbiamo apprezzato la riservatezza del tavolo, ottima la cucina (consigliamo i canederli), piacevole anche il servizio. Unica annotazione, prezzo un pochino elevato.
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05 Ottobre 2024
8,0
Dietro solida raccomandazione di un local - è la miglior tavola di tutta la zona - un mezzogiorno ho potuto approfittare della prima 'fungata' di stagione per una buonissima polenta con seguito di formaggi del posto: sublime. Molto gentile la signora, ambiente gradevolissimo da osteria contemporanea, lo spirito del luogo è ben riassunto dal cartello fuori: 'no pizza, no spaghetti, no discussiòn'. Bella clientela familiare affezionata, per la cena la prima volta considerate la location magari non proprio agevole con il buio
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25 Settembre 2024
10,0

Ristoranti simili a Trento

7,4
72
Recensioni

Crema Gelato

07/11/2024: Excellent pastries, excellent ice creams. Exceptional people. Prices more than good.
7,4
388
Recensioni

La Stua del John

09/02/2025: Fantastic experience. In the center of Folgaria, a very elegant place where you can have an excellent aperitif, dinner and even an after-dinner drink. In our case we stopped for dinner, where we discovered a chef who amazed us throughout the evening with truly unique dishes. We entrusted ourselves to the chef for a tasting menu, where he took us into his culinary world.
22/01/2025: La Stua del John in Folgaria is not just a restaurant, it is an experience. From the warm welcome of the staff, who are courteous and knowledgeable, you immediately perceive the familiar and genuine atmosphere of the place. But the real love at first sight comes with the chef's cuisine. Not only are the dishes exceptional, true works of art that satisfy the sight and palate, but the passion that the chef puts into his work is contagious. After a short chat with him, I understood that it's not just about cooking, but about conveying emotions through every ingredient, every aroma, every presentation. His dedication can be perceived in every detail, from the choice of raw materials to the care in preparation. A culinary experience that goes beyond simply "eating well", a sensorial journey guided by a true culinary artist. Highly recommended!

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