Proposta culinaria tipica della Val d’Itria: carne. Ottimo il tagliere misto. Ampia scelta di tagli e varietà di carne. Ottime le bombette. Buono il vino della casa. Rapporto qualità/prezzo molto valido
paola r
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03 Gennaio 2025
10,0
Excellent high quality food. Top staff.
Grazia Lucente
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02 Gennaio 2025
10,0
If you want to eat as the Salento tradition dictates, this is the right place, excellent wine cellar, helpful and courteous staff
pinox 130
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02 Gennaio 2025
10,0
Segnalatoci da numerosi amici alla fine ci veniamo. Siamo non lontani da Porta Rudiae, uno degli accessi al Centro Storico, quindi il parcheggio non è facile.
Il locale è prettamente per carnivori quindi dopo delle migliorabili polpette fritte proseguiamo con delle bombette miste davvero buone e una pignata di pezzetti di cavallo cotti a lungo con la carne che si tagliava con la forchetta, peccato, forse per il restringimento del sugo, siano stati troppo sapidi.
Dessert con un ottimo spumone salentino.
Buono il rapporto qualità prezzo.
Il nostro conto: Un fritto ( € 9) due secondi, bombette e pignata di cavallo (€ 24) un contorno (€ 5) due spumoni (€ 10) 1/4 di vino della casa (€ 3) un'acqua minerale (€ 2) e due coperti (€ 4) per un totale di 57 Euro.
maxbor
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17 Dicembre 2024
8,0
Excellent meat! Cozy and clean place. Excellent service!
Barby Paiano
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07 Dicembre 2024
10,0
Excellent welcome, in a well-kept place; good quality meat, well cooked....price within the norm.
Advised
Vincenzo Blasi
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24 Novembre 2024
8,0
Everything was delicious, the waiters were very kind and helpful 🙂
Daniela Di Pede
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10 Novembre 2024
10,0
Typical place to eat meat with a good choice and variety. I took the horse diaphragm and it was very good and the cooking was also as per my request. I would have preferred it not to have been scalloped because I don't like it and above all it wasn't indicated on the menu. The panna cotta is also good.
gstranotao
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10 Novembre 2024
10,0
What can I say: no
Meat also tastes good but if I ask for an entrecote you can't bring me a cut because in the kitchen they escalope it, and who asked you! Be kind, be a cook and don't take initiatives, if I want escalope I'll ask for it!
Luisa Diana
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09 Novembre 2024
6,0
Dinner with friends in this grill restaurant in Lecce, a few steps, even on foot, from the center.
The location is nice, simple and clean, with space to eat outdoors.
Friendly and helpful staff.
I took a mixed roast dish, accompanied by potatoes cooked on the spit, and it was all really excellent, with the right portions.
We'll be back!
Francesco Taurisano
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29 Ottobre 2024
10,0