Aia della vecchia In Rosignano marittimo

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Basado en 260 opiniones encontradas en 1 webs


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in Rosignano marittimo
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di cucina Cucina toscana in Rosignano marittimo

Gestione recensioni

Recensioni Nota
TripAdvisor 275 9
Recensioni Nota
La Réunion è per noi cugini un modo per incontrarci periodicamente ed allo stesso tempo visitare posti e ristoranti nuovi per la maggior parte di noi. L' Aia della Vecchia ha sicuramente incontrato il nostro favore per la magnifica vista che si gode all' esterno ma più di tutto per la sensazione di calda accoglienza che si ha quando si entra e senza dubbio per la bontà e la qualità delle pietanze servite. Menù composto da ottimi piatti della tradizione toscana, accompagnati da una più che degna lista dei vini dalla quale abbiamo attinto "allegramente". Unico piccolo neo la poca visibilità delle indicazioni per raggiungerli. Un' esperienza che comunque vale il viaggio. Consigliato a pieni voti
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25 Novembre 2024
10,0
Sono tornata dopo un paio di anni in questo luogo meraviglioso, come due anni fa ho mangiato divinamente, il personale è gentilissimo e simpatico, l'unico neo è nell'attesa. Abbiamo aspettato veramente tanto, ma torneremo comunque. Bravi professionali gentili cibi deliziosi vista splendida pace silenzio! Cosa volere di più?
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26 Agosto 2024
10,0

Ristoranti simili a Livorno

6,9
1644
Recensioni

La Taverna del Pittore

10/12/2024: Delightful and intimate restaurant located in the heart of the ancient village of Bolgheri. Excellent service, warm atmosphere with jazz music in the background. The mustard and egg beef tartare which is prepared in front of the customer is exquisite and there is a good choice of wines.
08/12/2024: At the edge of the fields stands an impregnable fort of taste imperturbably. From its height rise the unusual fragrances resulting from peasant wisdom and the squeezing of never tamed humours; of those who have never surrendered to the modernity of the time. To enter into his graces I look for obligatory openings that limit my gaze and sharpen my senses. The cypress trees monitor my movement, rubbing each other and releasing an acrid smell. As in a daydream I reach the fortress insensitive to the passage of foreigners. My light step reaches my taste craving where time brings me back to ancient flavours. At the tavern I am welcomed by wise fortune tellers who, with their potions and remedies, try to divine my gut choices. In a riot of mushrooms just domesticated from the freshly cut pasta, the parsley appears, the symbol and quirk of the creator of the dish. And like a painter he creates the dense custard, a clash and meeting of loaded yolks and dormant starch, brushing it on the palette where crumbly shortcrust pastry and toasty pine nuts break down the certainties of ancient recipes. The painting adapts to the environment and followers of distant worlds and flavors tempt me by completing the work with intense and unusual essences. The local pressing of intense purple-red grape berries leaves room for warm yellows which heighten the acidity typical of humid caves. The Mayan gold burned by expert hands is cauterized by the milking of local cows. The painting comes to life by modifying the consistencies and colors of the brushstrokes so as to resemble our own ponches in which the sails unfold in citrus scents. I close the pedestal and the constructed image is so clear that the frame is not necessary. From watercolour.
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Recensioni

La Margherita

08/11/2024: I've been coming here almost every day for almost 2 years. In the morning I take a delicious coffee with me. I think that you can also leave a compliment when someone like these two is in the shop. Always a good atmosphere, good music and super friendly.
06/11/2024: Serious and reliable, I am delighted by the precise evaluation and the discretion throughout the sale.

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