A truly pleasant, bucolic, and well-kept place, with starry sky lights and ancient trees in the middle of the terrace.
Truly good, authentic, and traditional Gallura food.
The staff is kind, friendly, pleasant, and very attentive.
Don't underestimate the fact that the portions are generous but never overwhelming, so you can enjoy every appetizer without overwhelming the first courses, only to abandon the suckling pig at the end.
This aspect is important, because very often you end up eating without enjoying the dishes. Here, however, every dish is good and you can appreciate it without ending up in agony.
Enrico Mangani
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14 Agosto 2025
10,0
A unique location for a dinner featuring typical local products: everything was tasty and plentiful! I absolutely recommend it!
Silvia De Sanctis
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11 Agosto 2025
10,0
Very friendly staff, especially good ravioli and porceddu. When I asked for a second batch of ravioli, I was greeted with a smile and kindness.
The evening menu was €38, excluding drinks and dessert. We'll be back!
Riccardo Amadori
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10 Agosto 2025
10,0
Excellent dinner with typical dishes from Gallura and Sardinian cuisine, the suckling pig was very interesting. Thanks to Domenico 👍🏽😜👨🏽🍳🍽️🍷😋 We recommend
jacopo 69
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06 Agosto 2025
10,0
All the staff were very kind, especially the guy with glasses who served dinner on August 1st. Well done 👏👏👏
Maurizio Picasso
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02 Agosto 2025
10,0
A must-see on your vacation if you're in the area.
Excellent food and service.
Excellent tasting menu!
cc pp
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01 Agosto 2025
10,0
Excellent agriturismo in a beautiful location, both the interior dining room and the outdoor terrace surrounded by centuries-old olive trees, not to mention the excellent products, all homemade. Excellent value for money, in fact, given the quality of the products and the service offered, the price is low for the location. The icing on the cake is the GREAT and legendary Ottavio, the restaurant's waiter, a delightful, professional, and friendly person. Therefore, it's a must-visit whenever you visit the Costa Smeralda.
Paolo Follo
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28 Luglio 2025
10,0
A fantastic experience, like eating at your grandmother's house. A special thanks to Rita, Domenico, and Francesca, and Ottavio in the face.
Highly recommended, thank you!
Luca Maniscalco
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27 Luglio 2025
10,0
Abbiamo scelto questa struttura per trascorrere il pranzo di Pasqua.
Menù completo a prezzo fisso dall’antipasto al dolce.
Tutto buono e caratteristico della Gallura. Molto buoni i secondi: ed una lode al porcetto, alla
Salsiccia e al brasato di black angus, tutto a km O. Per quanto riguarda i primi, ottima la zuppa gallurese e i gnocchetti fatti a mano ma , a mio gusto un po’ meno i ravioli: troppo spessi e dolciastri.
Per essere Pasqua, avrei gradito un dolce diverso dalla classica pardula magari tipico della festività.
Una Loda va ad Ottavio, che con la sua esperienza, attenzione verso il cliente e professionalità, ci ha accolti e coccolati.
(Ero convinta fosse lui il proprietario).
Lo consiglio.
Pamela P
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20 Aprile 2025
10,0
Siamo stati all’ agriturismo Candela per provare il menù con la loro carne di black angus. Però una volta arrivati decidiamo, essendo in quattro, di prendere 2 menù degustazione e due a base di angus. Che dire… tutto molto buono, i salumi, tutti gli antipasti caldi e freddi, i tradizionali ravioli, chjusoni, la zuppa gallurese, il maialetto. Ma la vera sorpresa è stata la carne, per due ci hanno consigliato una T-bone da circa 1,5 kg, cottura rigorosamente al sangue…top. Se siete amanti della carne alla griglia, andateci e provatela. Sarete inoltre accolti da Rita e Gianmario che vi faranno sentire a casa, e al tavolo sarete “travolti” dalla simpatia di Ottavio!!!
Antonella O
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16 Aprile 2025
10,0