We were on 6/1/2025, at the Bagnoli branch, taking the gluten-free pizza, never eaten such a good pizza, light cooking and top quality ingredients, accompanied by an amber gluten-free beer with an inebriating scent, if I had to return to Naples again, this stop will be mandatory, thank you very much for your kindness.
Claudio Di Noro
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06 Gennaio 2025
10,0
Excellent pizza, light and digestible dough. Excellent quality ingredients
The service was fast, polite and friendly.
To return and to recommend!
Daniela Esposito
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06 Gennaio 2025
10,0
Diego Vitagliano is number one: For the quality of contemporary pizza but with Neapolitan heart and tradition, a textbook high and honeycomb crust, with quality ingredients. As for the locations, each pizzeria is tastefully furnished and located in a prestigious property. Courtesy, the dining room staff is professional and helpful. For details: which as they say, the last but not least, finding Diego behind the counter with his hands in the flour, says a lot about the philosophy of the Maison. Excellent prices. Obviously highly recommended
Diego Marciante
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05 Gennaio 2025
10,0
I ate the gluten-free pizza, it was good but the next day I felt very sick. Even the person who went with me ate a normal pizza and felt sick.
Rocio Perez Olognero
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05 Gennaio 2025
6,0
Certainly 5 stars for everything. High quality products expertly assembled. Probably the best of pizza. An impeccable service. However, I would recommend reviewing the price of the microscopic bottle of water. It clashes a bit with the grandeur of everything else
Vincenzo Messina
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05 Gennaio 2025
10,0
Everything perfect, highly recommended
Alessandro Bordina
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04 Gennaio 2025
10,0
Nice to get off the Cumana and find the place in front of the station. Experience far beyond the low expectations you have in very renowned places that sometimes become commercial. Care in service (waiter Lorenzo exquisite, room manager Luigi kind to children and professional, in general all the staff of a high level). Fantastic pizzas (certainly the innovative ones but also the traditional ones such as bufalina and marinara delicious), memorable profiterol. Beautiful cellar. Very fair account.
Roberto Dissegna
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04 Gennaio 2025
10,0
Let's say that coming from Rome and given the first position won by this pizzeria you expect to eat a wow pizza as the expectations are high. And unfortunately the pizza is very good but not better than other pizzas eaten in Naples or even Neapolitan pizzerias in Rome, on the contrary. The Margherita disappointed me. Very good fried foods. Staff could be more welcoming. Overall, I wouldn't go back.
Jackniko
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01 Gennaio 2025
6,0
Non è un caso che Diego Vitagliano sia stato recentemente posizionato al primo posto nella classifica della guida online Top 50 Pizza Italia ed al secondo nella Top 50 Pizza World.
Preciso che noi abbiamo però visitato il locale a via Santa Lucia a Chiaia.
La location è elegantissima con bei mattoncini a vista nelle mura e confortevoli tavolini. Anche la toilette era ampia e molto pulita.
Avevamo poco tempo quindi ci siamo focalizzati su due pizze. Ma che pizze!! Abbiamo preso la "Diavola" e la "Cremeria" (si vedano le foto per gli ingredienti): un impasto soffice, scioglievole in bocca, materie prime di altissima qualità, cottura perfetta, inventiva nella realizzazione.
Ottima birra ambrata alla spina.
Chi è di Napoli potrà obiettare sui prezzi (rispettivamente 12 e 13€ a pizza), visto che qui sono abituati a spendere poco per la pizza. Ma invece, secondo me, siamo perfettamente in linea col mercato, con la location, col numeroso personale dal servizio cortese e rapido, con la maestria pizzaiola e col genio ideativo che parte dalla tradizione per innovare sapientemente e incarna la definizione di "pizza napoletana contemporanea" (termine adesso assai diffuso ma spesso abusato).
Non vedo l'ora di tornarci per provare una vasta proposta non solo di pizze ma anche di fritti estremamente invitanti.
Insomma "nu' ddie 'e pizza"!!
P.S.: per le feste ha realizzato una serie di panettoni con lo scatolo ispirato alla tombola e aspetto di ricevere quello al caffè e caramello che ho ordinato e che, se poco poco si avvicina alle pizze, ci farà passare un Natale da ricordare.
Umberto Di Luzio Paparatti
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18 Dicembre 2024
10,0
Una pizza spettacolare, leggera strepitosa,
La voglia è mangiarne più di una … non mi succedeva da 40 anni.
La consistenza della pasta è perfetta, ingrediente oramai di rara qualità, un olio richiesto al tavolo di qualità eccezionale.
Una pastiera (io la faccio in famiglia) davvero di livello altissimo.
Mi avete lasciato senza parole.a Napoli siete i numeri uno
Bravo Dario al servizio!
berguz59
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03 Dicembre 2024
10,0