ristorante tipico ad Andalo, all interno volte con muri a vista , tavoloni in legno con panche, arredi di montagna.
menu ricco e appetitoso.
scegliamo un tagliere di selvaggina e uno di formaggi, un po' piccini visto che dovevano dividerli in 6, potevano suggerisci di incrementarlo per un assaggio migliore. poi canederli al burro, grande porzione molto buoni, guancetta di maiale con polenta buonissima e tagliere di malga ottimo. buoni anche i dolci, frittelle di mele e strudel. conto un po' elevati per il tagliere di salumi vista l'esigua quantità. vino alla spina buono ma costoso come una bottiglia imbottigliata.
personale attento e cortese
al centro del paese ottimo posto per chi non vuole un menù turistico .
consigliato
lollyna11
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15 Febbraio 2025
8,0
La prima volta ad Andalo. Prima serata. Voglia di piatti del territorio.
La scelta cade su questo bel locale.
Accoglienza e servizio impeccabili.
Piatti superlativi: tris di canederli, risotto mele e casolet per iniziare. Di secondo: filettini di cervo con patate e guancialetto di maiale con polenta e crauti. Un buon Teroldego per accompagnare il pasto e caffè in chiusura. 91€ che con lo sconto del 10% scende a 82€. Prezzi adeguati.
Non possiamo che consigliarlo.
Emiirishman
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12 Febbraio 2025
10,0
Delicious food, wonderful atmosphere ♥️♥️♥️♥️
Joanna Hessler
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31 Gennaio 2025
10,0
We went to this restaurant on the recommendation of a ski instructor.
Wonderful discovery, very sought after place, excellent quality typical food.
Quiet and very welcoming environment.
We will definitely be back and congratulations on the quality and service.
Veronica Caselunghe
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30 Gennaio 2025
10,0
Beautiful restaurant with a quiet and elegant atmosphere, I ate very well and had top service!!!
Simona Conte
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22 Gennaio 2025
10,0
We arrived early and having to wait a few minutes longer than expected they offered us a glass of wine. Kindness much appreciated. During dinner other sincere apologies were not spared. The waitress was very kind, friendly, sociable as we like it. Too bad Ciro wasn't born in Naples :-) Very good food. Top beans and dumplings. Very highly recommended for kindness and quality. We will return if we pass to Andalo.
PAOLA CAPELLONI
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20 Gennaio 2025
10,0
As always a guarantee. Since we knew we would arrive for lunch time we booked the day before our arrival to be sure of getting a seat. Excellent hospitality and courtesy, excellent dishes. Highly recommended!
Andrea Valdrè
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19 Gennaio 2025
10,0
I've been going there since it opened. The charm can already be perceived from the ancient peasant walls which give charm to the environment.
Quality beyond question, excellent interpretation of all the canons of Trentino cuisine. Staff (and owner) always extremely courteous and helpful. Cellar with good choices.
Warm and welcoming environment. Fair price.
Marco Caporro
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17 Gennaio 2025
10,0
Got the last free table and enjoyed local dishes, deer and veal meat, carpaccio, gnocchi.
Mick Vermeer
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03 Gennaio 2025
8,0
Very nice restaurant, we ate very well and were served immediately. I absolutely recommend it.
Dario Ventura
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31 Dicembre 2024
10,0