After a week in the beautiful Levico Terme area and eating the same things at various mid- to high-priced restaurants and pizzerias, we finally found a true traditional restaurant with top-quality local recipes and ingredients! Special mention for the canederli, gröstel, and the Levico Amaro from the Vettorazzi distillery. 😋 Everything was EXCELLENT, from the service to the food!!! Absolutely perfect value, we'll definitely be back. 🤓
Davide Rasponi
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04 Ottobre 2025
10,0
Lunch for 2 I would say good food, and fast service, we will definitely be back
placido iudicello
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29 Settembre 2025
8,0
The price-performance ratio is pretty bad...
Margret Huber
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25 Settembre 2025
6,0
Everything was very good and beautiful.
Unfortunately, my table had a view of the kitchen, but in any case, the kitchen was clean and tidy ☺️.
Alessandro S
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25 Settembre 2025
8,0
Excellent cuisine, almost everything homemade. The potato grostel and the strangolapreti are particularly special. However, the ambiance is a bit dated, and the service is sometimes quite brusque.
Rad Horst
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17 Settembre 2025
8,0
A typical and welcoming place. Authentic, home-cooked food. Excellent homemade pasta. Very good value for money. Kudos to Valentina for her professionalism and friendliness. Highly recommended.
Franca
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17 Settembre 2025
10,0
We stopped for a quick bite and had the pleasure of enjoying some delicious gluten-free tagliatelle and spaghetti with venison ragù. Truly delicious ❤️
Wow Sfarge
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15 Settembre 2025
10,0
Exceptional food, truly authentic and local products, extremely friendly service.
Congratulations!
Paolo D'Amato
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13 Settembre 2025
10,0
Ci siamo recati in questo ristorante spinti dalle recensioni positive e con una voglia matta di assaggiare piatti buoni e gustosi .
Abbiamo inziato con i grostel , buoni niente di super ma la scelta delle varie farcitute era ampia
Ma è con l’arrivo della seconda portata che ho avuto la certezza che la serata avrebbe preso una strada sbagliata
Tris di primi , come si vede in foto , dove la pasta è completamente slegata dal ragù e fredda ,
i ravioli buoni
gli strangolapreti erano al loro interno duri - immangiabili - secchi
( riferito alla cameriera che ci ha detto che essendo fatti di pane è normale che sia così )
Il piatto TIPICO aveva il formaggio completamente sudato , con la crosta sicuramente indurita dal fatto che sia stato conservato già tagliato e pronto da mettere nel mio piatto
E la pastalucanica aveva perso ogni tipo di succo diventando una suola
Mi dispiace tanto di aver avuto questa esperienza durante una fuga di relax e spero anche di poter tornare e ricredermi .
Fabio G
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17 Maggio 2025
8,0
Il ristorante si trova a Levico Terme, non troppo lontano dal lago. Ha pochi coperti quindi consiglio la prenotazione.
Il locale è informato AIC. Il menù è abbastanza limitato ma con prodotti tipici. Io ho preso degli strangolapreti senza glutine molto buoni ed un tortello di patate che invece non mi ha entusiasmato.
L’unica pecca sono i prezzi, un po’ alti soprattutto in relazione alle quantità servite.
Manu899
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09 Maggio 2025
8,0