Great place, we ate divinely!
We were served by a brunette waitress, very kind and, above all, very, very pretty. By the end of the evening, I had a stiff neck from looking at her. Hahahaha
I'll be back soon.
Thank you.
Davide Lazzari
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13 Luglio 2025
Excellent food, kindness, friendliness
Monica Monari
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07 Luglio 2025
Nice place, I would have preferred a more rustic atmosphere.
Impeccable service, more like a restaurant than a trattoria.
Honest portions, not gargantuan, but satisfying.
Excellent cheeses.
Must try the tagliayelle with buckwheat seasoned with porcini mushrooms, speck and figs.
Interesting selection of grappas.
The price is slightly higher than local competitors, if only for the portions, but still a well-deserved price.
Must try, reservations are necessary to avoid waiting.
Luigi Valbonesi
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28 Giugno 2025
Sunday lunch with friends.
Welcoming trattoria, kind and helpful staff.
Excellent quality and quantity of food.
I will definitely be back.
Arianna Carnevali
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04 Giugno 2025
Excellent Trattoria where you can taste different dishes, offered every day with careful and vast mastery, in my case a dish in the photo such as tortelli in butter and sage impeccable. A simple but really good dish in fresh pasta. I highly recommend, it is located in the main street of Folgaria.
Luciano Di Castro
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18 Maggio 2025
Very welcoming atmosphere, friendly staff, excellent food! Especially the meat and the pistachio tiramisu 🫠🫶🏼
Faffy B.
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17 Aprile 2025
Folgaria a fine Marzo per un paio di passeggiate sulla neve e sorpresa, sorpresa ... moltissimi locali sono chiusi. Si prova questo locale in centro al paese. Carino con pochi fronzoli. Alcuni tavoli e alcune sistemazioni con panche lunghe, abbastanza comode.
Abbiamo cenato due volte replicando l'ottimo antipasto del Cacciatore entrambe le sere. La prima volta seguita da un Tonco del Pontesel con polenta e funghi e da un brasato con patate. La seconda sera minestra d'orzo, costine al forno con polenta e crauti e 1/2 porzione di formaggi. Menzione speciale per la polenta di Storo per chi non la conoscesse. Entrambe le cene accompagnate da mezzo litro di Merlot. Tutto molto buono. Si merita cinque pallini anche per l'ottima assistenza al tavolo della cameriera.
Super recommended. Excellent choice of dishes, both traditional and slightly innovative, but always respecting the territory. This time I wanted to try the mountain pine tagliatelle with mint pesto and feta li. Wonderful!!!!
Elisabetta Totolo
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16 Marzo 2025
All very good! Rich and exquisite unique dishes. Memorable service.
Marco Maresi
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15 Marzo 2025
Posto eccellente, caldo e accogliente. Trovato per puro caso per la cena di San Valentino. Tenevamo molto a fare complimenti alla cucina e al personale di sala, soprattutto ad Amanda, la cameriera che ci ha servito durante la serata, molto gentile, comprensiva e professionale. Cibo davvero gustoso e prezzi giusti per la qualità dei prodotti. Sicuramente una trattoria da tenere in considerazione per tornare a casa sazi e contenti. Davvero complimenti
Gabriele D
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15 Febbraio 2025