A surprise restaurant in a peaceful place. You can fully eat with €30-40 per head and great service, ready for toddlers and kids. One of the softer and tasy speck I ate in Italy, and the same for regional dishes.
Nicolò Chiaramonte
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12 Maggio 2024
8,0
Excellent experience, value for money
Guido Tomasillo
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07 Maggio 2024
10,0
As usual, we go back to where we find everything! We know this place when there was nothing here, and the owners turned this place into a gem! This cannot be described, it has to be experienced!
Marcin Szymczak
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30 Aprile 2024
10,0
So inconspicuous from the outside, but inside one positive surprise after another... friendly, family service, rustic, clean atmosphere. The food: a dream, and all at absolutely reasonable and fair prices… truly an insider tip that you have to experience…
Daniel Rold
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02 Aprile 2024
10,0
Let's start with the platter of homemade cured meats from pigs raised on the farm: aromas, smoking, variety, consistency that will never be forgotten
Let's move on to the first courses: original in their tradition, a mix of flavors and colors that tickle and delight.
The main dish is the pig in a crust: from their small farm, a tender and very tasty meat, a rind that is both sweet and crunchy, a succulent sauce to accompany tasty vegetables
To conclude, wooden furniture that has the flavor of time, great professionalism, attentive and very kind service
Excellent value for money
Anto Schiavo
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18 Marzo 2024
10,0
Best cold cuts in South Tyrol, (if as a couple) I highly recommend taking a menu with the first course and a meat menu to have a complete meal tasting the home-made delicacies..
Advantageous price/quality ratio
P.s. Let's not talk about desserts...
Marco Vecchiato
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16 Marzo 2024
10,0
Delicious food, kindness, welcoming place. A nice experience! The crusted pork has a secret that makes it special: let the young chef tell you about it😉
Gennaro Memmoli
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16 Marzo 2024
10,0
Very nice and welcoming place, very kind staff, top food
Rovena Bocedi
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08 Marzo 2024
10,0
Agriturismo appena sopra Dobbiaco che offre una cucina buona e genuina con molti prodotti di produzione propria. Una nota di pregio ai due ragazzi di sala (Davide e Giuseppe?) che si sono dimostrati simpatici e disponbili. Abbiamo provato un tris di primi e due secondi che sono risultati tutti molto buoni. Su tutti mi è davvero piaciuto il raviolo nero con pomodorini e rughetta. Prezzi medio bassi rispetto alla qualità.Torneremo sicuramente.
AndreaL629
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22 Gennaio 2024
10,0
Il posto è appena fuori Dobbiaco ma facilmente raggiungibile, il personale è giovane e molto disponibile e l'ambiente confortevole.
Abbiamo optato per dei salumi misti, eccellenti, un tris di primi e uno di secondi, tutto molto buono. L'unica cosa che non ci ha convinte fino in fondo è il tris di dolci, buono ma non all'altezza del resto, con tutto che ci tornerei subito sia per la qualità che per il rapporto rispetto al prezzo
Pug-julie
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16 Dicembre 2023
10,0