But why 4 and not 5 stars?
An excellent place in Pompeii.
Excellent cuisine with a spectacular wine list in a welcoming environment.
Tasted a fantastic Taurasi by Benito Ferrara which truly upgraded a very high level dinner. Unfortunately the portions are really minimalist, I would have eaten double all the dishes. The extra-slim cheeses are also pleasant. The rabbit and cuttlefish are spectacular. I believe that in addition to the tasting menu (even smaller portions), a large menu should be added with a price supplement and 50% more food.
Giacomo Valducci
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25 Marzo 2024
8,0
What can I say, a magnificent experience, every dish served was a journey, compliments to the chef and the staff.
Fabio Ianuale
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09 Marzo 2024
10,0
An experience, told with kindness and wisdom. To be enjoyed moment after moment.
Marco Tassotto
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08 Marzo 2024
10,0
We were "hosted" in this restaurant for Valentine's Day, with a special tasting menu for the day and what can I say, simply amazing! I specifically used the term hosted because it's so relaxing as if you were at home! Compliments!
Vincenzo Repins
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01 Marzo 2024
10,0
There were two of us, we took a land tasting menu and a sea tasting menu (you do it yourself), both exquisite, impeccable service with an explanation in the smallest details of the cooking processes and processing of the raw materials. The contamination of Neapolitan cuisine with the typical dishes of different nations is perfect
Vincenzo Borriello
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27 Febbraio 2024
10,0
Innovation and study of a diet that finds an excellent union between present and past. Talking to the chef immediately shows his great passion for cooking, with the search for high quality products. Well done
Marcello Vaino
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26 Febbraio 2024
10,0
What can I say, chef Gianmarco is able to lead you to discover sensorial perceptions that you weren't even aware of. The tasting is a true explosion of flavours, all perfectly balanced.
The service was also perfect.
Eleonora Lasalvia
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18 Febbraio 2024
10,0
Incredible food, I would literally stop over in Pompei again just to go to this restaurant. The service was a bit rushed, but the food made up for that.
Yasmin NJ Kumi
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07 Gennaio 2024
10,0
Partiamo dalla intelaiatura organigramma: Les Trois Mousquetaires: Lei Athos...maitre di sala molto professionale,attenta. Lui Porthos , oste contemporaneo tra i tavoli, bravo favellatore ed raffinato enologo. Aramis lo chef molto garbato, pochi fronzoli, essenziale. Le ricette di cucina sono un bene universale, un tesoro che appartiene a tutti i commensali e che come le sette note può essere combinato in migliaia e migliaia di modi e diventare melodia. Abbiamo optato per il percorso da 85 euro con degustazione di 3 calici di vino. Ambiente molto curato , ovunque c'è il tocco di una mano femminile. credenza al centro della sala con fiori colorati..un belvedere ovunque. Mice en place minimale con influenza orientale: equilibrio di stile, con forme geometriche semplici e pochi elementi gradevoli. Con una caraffa d'acqua personalizzata, ed una lampada da tavolo minimale senza fili, l'atmosfera si impreziosirebbe. La condizio sine qua non per una stella Michelin: la qualità degli ingredienti, l’armonia dei sapori, la padronanza delle tecniche, la personalità dello chef espressa nella sua cucina e, cosa altrettanto importante, la coerenza nel tempo e la variabilità stagionale del menù. Ritengo ci siano tutti gli elementi per attirare le giuste attenzioni. Raccomando a miei oltre 165 mila lettori questa location
stivphantom
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28 Novembre 2023
10,0
Nuovo look e nuovo sommelier. Invariata la qualità dello chef che talvolta arricchisce i suoi piatti di contaminazioni e memorie dei suoi viaggi. Tra i migliori della regione.
LaConsiglieria
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07 Novembre 2023
10,0