Raw seafood platter is great. Red prawns were best we had in Sicily.
Squid ink pasta very nice
Grilled seafood pasta was cooked perfectly
Boiled fish was good
Best meal we had during our 1 week trip in Sicily
Make sure to book in advance. Dinner was completely booked out, so had to book for lunch the next day. Lunch was also packed
Steven Yang
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05 Aprile 2024
10,0
We had a good time: both the raw and the two first courses were good, with a slight preference for the busiata with pesto and prawns. Well-kept location, attentive but not intrusive service, friendly owner.
If I had to make a note, I would have liked a little more choice in the raw mix, also considering the final price.
Francesco
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03 Aprile 2024
8,0
We went with a Sicilian friend and had a great meal!!!!! I recommend it to everyone, nice dishes, kind and nice service.
giaghel
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31 Marzo 2024
10,0
All based on fish, fresh and cooked with care. The caciocavallo all'argentiera with marinated anchovies is a delight.
Lorenzo Maggio
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30 Marzo 2024
10,0
We enjoyed a very pleasant dinner here. Generous servings of tasty pasta, including busiate con pesto trapanese and a nice spaghetti al nero di seppia. The pesce spada was also excellent. Efficient, friendly service.
Forget the tourist traps of the centre. Here you eat divinely. Excellent raw material prepared with skill.
ANNA STRAZZER
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27 Marzo 2024
10,0
Excellent ingredients and authentic flavors. Definitely recommended.
Nunzia Di Maggio
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25 Marzo 2024
10,0
Restaurant capable of delighting all 5 senses. Impeccable in the dishes (the chef takes care of the menu in detail from appetizer to dessert) in the staff and in the design of the restaurant! Ideal for any type of dinner as long as you want to feel good. The best certainly in the city of Palermo. The price/quality ratio is excellent.
Everything excellent! Highly recommended, it deserves a 5 ✨ I absolutely recommend it.
Maurizio Crisafulli
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25 Marzo 2024
10,0
Una piacevolissima sosta, quella in questo ristorante di pesce scoperto per caso.
Davvero squisite le polpette di alici in sugo di pomodoro, molto buoni sia i calamari alla palermitana che il polipo alla vastasa su macco di fave. Bella scelta di dolci, buonissimo il mangomisù. Cordiale il proprietario in sala. Carta dei vini però troppo 'convenzionale' per un locale con una cucina di questo livello e ricarichi eccessivi sulle etichette. Conto all'altezza della qualità delle materie prime (60 euro a persona due antipasti, due secondo, due dolci, il vino e l'amaro).
Locale assolutamente consigliato perché è difficile trovare un pesce così strepitoso.
Juliet3791
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06 Gennaio 2024
8,0
Osteria Mercede nel tempo si conferma uno dei posti che preferisco! Piatti insuperabili con pesce sempre fresco e personale gentilissimo. Pasta con l'astice blu tra le più buone mai nmangiate, crudi di pesce fantastici, ottimo anche il mangomisù. È piacevole respirare entusiasmo e coinvolgimento nel proprio lavoro e da osteria Mercede si percepisce nettamente. Chapeau!
florianat286
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31 Ottobre 2023
10,0