The Mercato tavern is a splendid, warm, welcoming place with fast service. Excellent menu.......the angus and bison were fabulous as were the tripe and meatballs.
Vinicio the owner is a nice host, he welcomes you as if he has always known you...... Come to Forlì is worth it....
Vale Vale
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23 Marzo 2024
10,0
Excellent food very courteous and reliable and competent manager cc
Piergiorgio Cecchetti
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23 Marzo 2024
8,0
Family tavern with very good cuisine and ancient tradition, you can feel the long experience. Small typical place with wooden tables and chairs. We tried three dishes and all were more than satisfactory. The desserts are also very good. Fast friendly attentive service. I advise.
DANIELA CAUSA
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21 Marzo 2024
10,0
Excellent tavern! A very pleasant discovery in the heart of Forlì. Excellent food, prepared with care and attentive, attentive and welcoming staff
Really good
Roberta Bisi
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11 Marzo 2024
10,0
Sweetbreads with artichokes, cutlet in sauce with peas, scallops with lard...all TOP!
Alberto Berti
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08 Marzo 2024
10,0
Simple and familiar atmosphere. The staff are very friendly and kind. The dishes are delicious, especially the first courses and desserts. Homemade pasta, vegetables and desserts. Honest prices. Well done! We will definitely be back.
Cristina Gardella
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03 Marzo 2024
10,0
I ate tripe parmigiana, something I haven't had in years. Cozy place, well furnished and good service. But a business lunch, single course, with a bottle of mineral water, €17, of which €2 cover charge, seems excessive to me. I didn't remember to photograph the dish as soon as it arrived, but I did when I finished eating it. This testifies to the goodness of the dish. Highly recommended even if expensive!
luca mignogna
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20 Febbraio 2024
6,0
Atmosfera e cibo fantastico. Bravissimi!
Riccardo Vanetti
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14 Febbraio 2024
10,0
Oste apparentemente arcigno ma all’atto pratico cordiale e risoluto, tipico di chi sa veramente il fatto suo.
Incuriosisce, propone , consiglia, con quella passione per il proprio lavoro e l’attenzione per i propri clienti, che non è facile incontrare.
Si parte con un tris di antipasti dove spicca un eccellente sformatino di patate porcini e crema di parmigiano.
A seguire strozzapreti salsiccia porcini e pecorino, (adeguatamente accompagnati da un buon Sangiovese) come direbbe l’Oste, “da cadere dalla sedia”.
E per finire un ottimo mascarpone top quality e una “Morella” (credo si dica così), un caffè più che corretto con un gusto sorprendente.
Giudizio finale: “momento di autentico godimento” quasi come in occasione dello stacco imperioso di Giroud col PSG.
ArniLoveLife
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11 Novembre 2023
10,0
Piccolo ristorante gestito con buona volontà da giovani, offre un menu essenziale con qualche punta di originalità. Il servizio è buono, ma non lo è l’acustica che risulta piuttosto caotica. Qualità del cibo accettabile. Vino della casa discreto. Prezzi medio alti
Pierre824
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23 Ottobre 2023
6,0