Very good but needs updating a little amazing rice
Antonio Chiummariello
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30 Aprile 2024
8,0
Interesting place, where time has stopped. Very limited choice for vegetarians... service leaves something to be desired... if the cake is burnt it is not served... Sin
Davide Ravigliono
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26 Aprile 2024
6,0
We were there on April 25th on the recommendation of a friend, a clean and quiet restaurant with an excellent menu choice, specifically
Fantastic Valsesia cheese risotto and appetizers with a good balance of flavours, local lard and a platter with delicious cured meats and cheeses..
The wine list is very good with Piedmont in the lead
Piergiuseppe Dentella
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25 Aprile 2024
8,0
Very good hot appetizers, EXCELLENT Panissa (we were also offered an encore!), warm hazelnut and almond cake with zabaglione, wide choice of wines, honest prices. Small place, better to book. Room a little dark but overall pleasant. I recommend it
Grazia Di Bona
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22 Aprile 2024
10,0
Very typical restaurant of the Vercelli area, very good panissa speciality, I will be back for an encore
Beatriz Estoller
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19 Aprile 2024
10,0
Applause to the waiter who let us taste the panissa... very good... the maltagliati with ostrich ragù and the deer and wild boar cured meats were also excellent
Michele Fiorito
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14 Aprile 2024
10,0
My husband and I had lunch at "Il Paiolo" on Monday 1st April, Easter Monday. Personally, I really like the type of place, for the atmosphere, the type of very lived-in environment and the furnishings. I found it warm and welcoming. It was very crowded for the party, but despite this the service was precise, timely and the staff very kind. As is our habit, accompanied by a glass of excellent Nebbiolo, we wanted to take the local specialty, the Vercellese risotto, called "Panissa" and we loved it. Thanks for the nice experience.
Raffaella Ratto
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07 Aprile 2024
10,0
First of all, courtesy and hospitality, then excellent proposals linked to the territory. Excellent lunch and wine, homemade dessert but nothing to send to a good bottle. The panissa to try… I will definitely be back… Raffaele
Raffaele Germoglio
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09 Marzo 2024
10,0
Osteria vecchio stampo piemontese. Accoglienza familiare con qualche sbavatura. Pietanze cucinate molto bene con ingredienti di qualità. Si mangia bene e la quantità è sufficiente.
Rita Rosa S
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04 Gennaio 2024
8,0
Ottima cucina piemontese, ho prenotato per una cena per due, prima di una serata a teatro, sono stati puntuali nel servizio, consentendoci di mangiare con calma e raggiungere il teatro civico a piedi, in tempo per lo spettacolo.
Ottimi gli antipasti caldi, secondi di carne cotti al punto giusto, con contorno di pure e polenta, caldi molto caldi, come desirerei ricevere il cibo sempre.
Il dolce era ottimo, il tutto servito con il sorriso e professionalità, alla cara vecchia maniera.
Grazie per la scritta auguri sul dolce.
Qualità, prezzo e porzioni ottimi.
Carta dei vini a prezzi accessibili con una buona scelta anche per le mezze bottiglie.
Bagni puliti e in ordine.
Lo consiglio e ci ritorneremo sicuramente.
NOKYPiemonte
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12 Dicembre 2023
10,0