Guyot In Milano

8,3

Basado en 2.089 opiniones encontradas en 4 webs


7.3
8.2
8.1
7.8

tend

438
Di 9.174
in Milano
184
Di 3.999
di cucina Italiana in Milano

Gestione recensioni

"An extraordinary experience! Every dish was delicious and the service was impeccable. The sommelier demonstrated exceptional knowledge, recommending perfect wines for each course. Cozy and refined atmosphere. We will definitely be back!"
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25 Maggio 2024
10,0
Restaurant with classic dishes of Italian and Milanese cuisine. Personally I wasn't satisfied
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24 Maggio 2024
6,0
Very good restaurant, the cuisine is divine and the staff take great care. Special mention to the different risottos. The decoration is simple, the atmosphere warm. I recommend.
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21 Maggio 2024
10,0
Small but very welcoming environment. Very good risotto.
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19 Maggio 2024
10,0
Spectacular risottos and wine list, price appropriate to the offer.
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10 Maggio 2024
10,0
Very nice restaurant with a nice cellar. Smiling and friendly waiters. The risotto is a must-try delicacy. I seasoned it without the veal shank because there were more bones than meat. To do in the region.
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08 Maggio 2024
10,0
Recommended by locals, we experienced a very nice dinner. Risottos were just perfect and the waiters very friendly. In addition the room located in a basement had a very nice atmosphere.
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02 Maggio 2024
10,0
Ristorantino vecchia conoscenza, dove ho voluto tornare per una classica cena di auguri natalizi. È sempre una garanzia ! Cura per ogni dettaglio, dall'arredamento rustico ma ricercato del locale, alla selezione delle etichette di vini, alla scelta delle materie prime per preparare ottime pietanze. La sera che siam stati ordinammo 2 tipi di risotti, uno con zucca e castelmagno, l'altro con pere gorgonzola e noci. Vellutati, saporiti, i contributi degli ingredienti perfettamente bilanciati ed in armonia. Come antipasti, un flan, e della polenta con vari condimenti, dal cotechino con lenticchie, a del gorgonzola, e del ragù. Il tutto accompagnato da dell'ottimo pinot grigio. I dolci ordinati, del tiramisu fatto li, ed una porzione di torta di mele. Tutto buonissimo
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13 Dicembre 2023
10,0
Bella location ed ottima atmosfera abbiamo cenato in dieci, validissimi tutti i risotti serviti: dal classico risotto milanese con ossobuco, alla versione con brasato al chianti, e con pere gorgonzola e noci ed eccellente, fuori menù, il risotto alla faraona consigliato dal proprietario. Porzioni abbondanti di ottima qualità, servizio attento. Ottimo anche il rapporto qualità prezzo, con tre vassoi degustazione Guyot due bottiglie di susumaniello nonché dolce o caffè o amaro 46 euro a persona. Molto soddisfatto.
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12 Dicembre 2023
10,0
Altre volte è andato meglio. Suggerisco di non prendere il tris ma eventualmente di dividere piatti diversi perché altrimenti arrivano con temperature diverse. Sempre un bel posto con costi molto onesti.
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01 Dicembre 2023
6,0

Ristoranti simili a Milano

8,3
2134
Recensioni

L'Altra Taverna

07/04/2024: Very good and plentiful pizza, the breaded courgette flowers were super good, I would have eaten dozens of them.
05/04/2024: A different way to enjoy pizza, the tasting formula is absolutely worth it. The ingredients are excellent. The fried food that precedes the pizzas is also delicious
8,3
411
Recensioni

Antica Trattoria dell'Isola

27/04/2024: We ate as a couple in this restaurant, located in a sort of farmhouse, where courtesy, the quality of good food and a nice atmosphere of conviviality reign supreme. Family run, fair waiting times, prices proportional to the quality of the genuine food offered. Very convenient parking inside. Very recommended if you are in these parts.
24/04/2024: Excellent address. Don't be fooled by the entrance. The entrance is behind the courtyard. An unmissable detour. 10 minutes from the highway exit. To find what any French restaurant should be. It's homemade. From starter to dessert. And above all with local products. Milanese escalope. Is in fact a huge, tender and crispy veal chop. And the Fassona fillet, is a magnificent sirloin which must be around 250/300 grams and is just super tasty. Seasonal product. If you come across artichokes. Don't complain, it's worth all the fries. Very original dessert for these ladies: blood orange ice cream (always homemade) with Campari!!! As they say in Italy: Ottimo!

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