ELEGANTE RISTORANTE IN ZONA POLITECNICO, DISCRETA CANTINA, OTTIME PROPOSTE CULLINARIE. DAVVERO NOTEVOLE IL FILETTO ALLA Wellington. UNA PERSONA IN SALA FORSE UN POCO LIMITATIVO
dottore63
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29 Febbraio 2024
10,0
Abbiamo prenotato in questo ristorante in quanto aderente all’iniziativa The Fork “disconnessi”. Molto carino l’ambiente, cameriera gentile e attenta al servizio.
Cibo ottimo!
Un’ottima scoperta!
Laura
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22 Febbraio 2024
9,0
Surprise dinner! We tried this restaurant because we found it in a guide and it was a really nice discovery. Sober, simple, but well-kept environment. There is the possibility of ordering à la carte or there is a tasting menu. Exquisite food and even the prices are not exaggerated like almost everywhere now. Super recommended!!!!
anna rapallini
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22 Febbraio 2024
8,0
We had a dinner with friends taking the tasting menu. The food is very well prepared and interestingly presented. The location is beautiful. I'll be back.
Nicola Mantengoli
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07 Febbraio 2024
8,0
Large space for small fair events
Kira Castelli
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31 Gennaio 2024
6,0
Ristorante perfetto per due chiacchiere tra colleghi o amici in tranquillità. l'offerta a pranzo è ottima, personale molto gentile. Ottimo anche per la cena con un'atmosfera intima
Gaia
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19 Gennaio 2024
8,5
Cena aziendale. Cibo buonissimo camerieri gentili. Ottime le cervella fritte e la guancia.
Angelo B
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30 Dicembre 2023
10,0
Very interesting, immersive and psychological experience in this place of art and culture. Very large, designer and a little cold! It was difficult to find parking but, with a little effort, you can find it!
Marta Pigola
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29 Novembre 2023
10,0
Ristorante molto piacevole e tranquillo, moderno, elegante.
Piatti molto buoni e ricercati. Primi e secondi eccellenti, dolci che peccavano un pochino. Servizio attento e cortese.
Tommaso Taormina
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11 Ottobre 2023
8,0
Atypical Italian food, the Crispy saffron risotto with marrow was excellent, the fried sardines, sweet and sour Tropea onion sauce, and daikon is compelling. the Baked rare lamb shoulder, aubergine caponata, courgettes, fresh tomato and Taggiasca olives (cold) feta sauce with herbs and almonds was perfectly prepared. Service was a little bit slow, only one waitress for a 3/4 packed house, however, it is worth the wait.
Eleonora B
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11 Ottobre 2023
8,0