Great cuisine and great chef Ottavio
Piergiorgio & Mariella
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05 Marzo 2024
10,0
There is a restaurant in the area close to the central station and Vittor Pisani in Via Tenca that deserves to be visited. The Latin name ars which means art seems to evoke something sophisticated. But it's not like that: it's real art! And not only for the interesting international modern works of art on the walls in an elegant and comfortable decor. But above all for the culinary art of the Neapolitan chef Otto who manages to transform a dish of Milanese rice with osso bucco attached into a splendid work of art that combines Lombard tradition with Neapolitan genius. Culinary attentions that you will appreciate while enjoying the very tender veal. But you won't be disappointed with the art of serving Neapolitan crazy sea bass either! Kindness and art to serve you and feel good from Stefano and Ludovica who help Otto. It is indeed true that it could be right to attribute the famous motto of Metro Golwyng Mayer to the restaurant: ars gratis artis, or art for art's sake. Art as an end in itself because it is too beautiful as you can breathe at Otto
Filippo Giusto
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28 Febbraio 2024
10,0
Excellent experience, excellent food, welcoming place and excellent service... perhaps the best spaghetti with clams I have ever eaten in my life...
francesco palladino
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05 Febbraio 2024
10,0
Più simpatico di così il servizio non si può ! Lo chef capace, preparazioni di buon livello. Quadri divertenti alle pareti, locale non molto grande e purtroppo anche i tavoli ! Il cocktail bar in fondo al locale sembra poco utilizzato, quello di un hotel. Musica neanche tanto di sottofondo anonima, non pertinente, a volte fastidiosa. Ma Il vero problema secondo noi è l' assenza nella carta dei vini di bottiglie sotto 50 euro. Solo un paio, una non disponibile. Forse tutte al di sopra della media, non le abbiamo analizzate singolarmente, ma comunque proporne di fascia medio alta ad un prezzo inferiore non impossibile.
antonybello
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21 Gennaio 2024
6,0
An art gallery restaurant!! Excellent presentation, choice of raw materials, refined and welcoming environment and attentive staff. Top wine list.
clara nadali
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08 Dicembre 2023
10,0
I met for the first time and spent New Year's Eve in this splendid restaurant, intimate, welcoming, with artistic and colorful decor.
Ottavio, the owner and chef, offers classy cuisine and high quality dishes, the restaurant manager Stefano is very professional and friendly..
What can I say... it has become my regular restaurant for me and all my friends.
Don't miss the relaxation tavern...for a digestive...after dinner!!!!
Lorena Vigezzi
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16 Novembre 2023
10,0
Sono stato in questo ristorante per una cena di lavoro, location accogliente e atmosfera curata, personale professionale e preparato, cibo di altissima qualità preparato con maestria, ottimi gli antipasti con indovinati abbinamenti, buonissimi i primi, cantina ben fornita e dulcis in fundo cocktail bar super fornito per concludere la serata.
Rapporto qualità prezzo ottimo.
Maurizio B
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09 Novembre 2023
10,0
super good restaurant! The Prosecco at reception was very tasty and the waiter was super friendly! The food was excellent and the tiramisu was particularly good.
Sarah Frauns
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09 Novembre 2023
10,0
Fantastic place, great drinks and friendly, competent staff. One of my favorite places in Milan
Caterina Solden
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27 Ottobre 2023
10,0
Un buon oste,un ottima cucina che selezione bene le sue materie prime.
Da mettere alla prova le abilità al bar.
La mia esperienza è stata molto positiva
Emmanuel Mulfàri
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25 Ottobre 2023
10,0